Wednesday, June 27, 2012

tekaan mengena. yeay!!

bila baca komen-komen tadi, nampak dua komen yang bagi tahu, aku menang teka teki yui. bila aku semak, memang betul rupanya. tak sangka tekaan untuk less kan harga 80% hampir mengena. yui kata, harga betul lagi bawah dari tekaan aku. adakah discount 85% yui? huhu


apa pun, thanks a lot pada mama qhayra dan ayu sebab inform kan ye tentang keputusan teka teki tu. ^__^

15 comments:

Wanieys said...

tahniah anis...pandai teka hihihi

IntaNBerliaN said...

tahniah anis :-)

*SiRibenMerah said...

wah.. congrats2.. hehehe~

fieda said...

tu la..tak sangka murah bebenor beg tu..tahniah anis..

MAY said...

tahniah yang..;)

Deq's Qienz said...

hehee..tahniah sis..sis teka brapa??nak tau jugak harga beg tuh..hehee

lia said...

wahhhh best besttt

norhidana said...

congrats2 dik

rATu kEBaYA said...

tahniah.. rezeki tu

eLL said...

untungnya. dapat hadiah. hehe

pinky said...

tahniah anis :-)

nanakimie said...

hee,congrats dear:)

Aida Azryn said...

tahniah ye! :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah anis :)

Zie Madini said...

wahhh...congrats dear :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...