Thursday, September 20, 2012

crepe paper


hari tu teman officemate cari cari barang-barang untuk majlis kahwin dia. sebab belah lelaki, katanya dia nak buat DIY je. yang aku ni pulak memang pantang bila masuk kedai jahit macam tu. kompem dan sah! mesti ada yang dirembat.


seee. walaupun just crepe paper. nak buat apa pun tak tahu. haha. ingatkan nak buat bunga yang macam bunga tisu tu. so, nantikan je lah ye jadi ke tak. haha.

18 comments:

cikeyrah said...

samalah ngn keyrah, suke masuk kedai jahitan,nnt mesti tergoda dgn brg2 kat situ lalu beli, bila dah smpai umah baru fikir nak buat ape ek ngn bnda nie..hehehehe

Everything's Everythings said...

mesti cantik hasil dia kalau buat bunga tisu tu ;D

Asfaliza Mohd Yatim said...

buat jgn tak buat

cik nana said...

hi kite pun suke diy2 tau. hihi. meh tgk link kite diy pakai crepe paper,

http://ilyanainiaz.blogspot.com/2012/08/diy-balang-kuih-raya.html

http://ilyanainiaz.blogspot.com/2012/09/hasil-diy-sebelum-puasa.html

kot la boleh bagi idea. hee

norhidana said...

betul tu dik, pastu siap letak daun ngn btg lg, blh letak kt pasu... msti comel

nuyui a.k.a miss YUI said...

buat bunga tisu elok =)

adyna said...

hehehe mesti beli kat kedai rika kan..akak memang suke beli kat situ..bunga crepe nie tgh famous kedai tu dok giler buat benda nie :)

are_lin@yu said...

cepat2 nk tgk..hehe

ieda said...

aduhh
akk x pandai bab2 buat bunga hiasan nie
hurmmm tgk dan tolong2 boleh ekeke ;)

ayut said...

ayut pon terasa best dh menDIY..hihihi...crepe paper gak skrg asas ye...hahaha..jom bt jom..

Kesuma Angsana said...

kreatif sungguh yek

IntaNBerliaN said...

anis ni mmg rajin + kreatif betoi la :)

Errah said...

buatlah buatlah..hehe..mesti cantik outputnya nnti

Zie Madini said...

hehe...otak org creative, mmg pelbagai benda alah nk di buat. kalau zie...crepe paper tu mmg tak tahu ler zie nk buat apa..hikss :P

lia said...

Kami nantikan hasilnyer... Chaiyokkkk

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah nk tengok hasilnya nanti...rajin sungguh anis :)

sal ya said...

buat bunga tangan pun cantik.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cepat2 buat, akak tunggu bunga yang macam tisu tu. hehe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...