Friday, September 21, 2012

simple bookmark untuk novel

 hey. buku dah siap balut la...baru la boleh baca. wink wink. 


 benda ni memang wajib tulis dekat setiap buku yang dah dibeli. nanti tahun tahun depan, tak lah lupa bila beli bukunya ni kan. ^___^


 see.. simple bookmark untuk 3 novel tu. kena letak bookmark. so, nanti bila orang baca, tak la kelepet sana kelepet sini buku tu. haha. aku memang sangat menjaga buku tau. sayang la kalau rosak kan. kita nak simpan buku tu berthaun tahun.


ready untuk di baca. tapi adat lah kan. nak start baca tu malas je. macam bosan je. tapi bila dah baca. tengok lah. kompem tak boleh berhenti. ^__^


p/s : kekenyangan air lai ci kang semangkuk besar ngadap sesorang. haha. kembong air dah ni.

23 comments:

Zie Madini said...

alololo...comel nyer bookmark tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

simple tp tetap comellllll.

ayut said...

sempat lg membuat ye...crik mood ea nak bukak novel bt penanda yg cute tu..hihihi :)

:: Mrs.Eady :: said...

cantik nyer bookmark...

IntaNBerliaN said...

baguslah anis ni.. mmg teliti orgnya...

ieda said...

comel aje
kalau dah minat membaca tuu
konperm kita akan buat sesuatu yg menyenangkan kita kan ;)

wahida said...

buat sendiri ke bookmark tu...cantik lah!!

pandai ko...serba serbi boleh...

Lya Colours said...

amboi cantik beno bookmark
saya guna name card. kat office berlambak2 name card customer/client bagi. amik je. haha

wahida idris said...

comelnyaaa.

Karukord Jagau's said...

saya suka membaca buku2 motivasi hasil dari penulisan H.M. Tuah Iskandar tu.....

adyna said...

comey je quilting tue ;)

akak makan dkt sebelah shell tue nasi ambeng nyer kedai ..

p/s: minat buku hm tuah ker?? kalu berminat akak ada banyak koleksi n masih baru lagi..:)

B.e.e.n.a. said...

dulu masa kecik pon mak selalu ajar jangan lipat buku. tapi bila dah besar..nak tanda note2 lah,homwok lah,dah takde dah jage2..siap lipat besar lagi.:P

CikZaitul said...

cumell penanada buku tu..nak satu??

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik bookmark tu :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik bbokmark tu :)

KY said...

cantikkkk..

samalah cam KY, nak start tu memang susah..

Sanji Ngatmi said...

hantu novel

sal ya said...

selalu jugak beli buku dan tulis tarikh beli. sebelum baca pun wajib sampul tapi akak guna sellotape besar yang transparent tu.

MizzTina said...

comel la

Nurul Husna Mohd Hassan said...

comel bookmark dia :)

betul tu, kalau dah baca memang tak nak gerak pegi mana2 dah. hehe

cik nana said...

rajinn nya quilling buat bookmark tuuu. hihi

baby comel said...

kreatifnya dia buat bookmark tu.. comey :)

Nora Karim said...

eh sama la kita... saya pun kalau beli buku akan balut dulu... then baru baca... heheh *comei pulak bookmark tu... nak boleh?* heheheh

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...