Tuesday, September 18, 2012

ice kiwi yang yummyyyy!!

ini cerita kurun ke berapa pun aku dah lupa. jumpa gambar dalam handphone. seriously dah lama giloss aku tak transfer gambar dari phone. hikhik. 



ni la ice kiwi nya. yummy sangat. ais kisar dia manis tau. lepas tu buah kiwi dia pun sesangat banyak. sampai tak larat nak habiskan. sebab buah kiwi tu bukan dekat atas tu je. sampai ke dasar mangkuk tu, dia letak buah kiwi tu. harga dia RM3.90. mungkin murah sebab dia pakai mangkuk polistrin je kot. haha. 




ni pilak ice strawberry. pon yummy jugak. yang bijik bulat-bulat tu apa ye? lupa laaa. sagu tak silap. sama macam ice kiwi tu, buah strawberry tu pun ada lagi kat dasar mangkuk tu. harga pon RM3.90 jugak.




copppp. ni seriously lupa apa nama dia. tapi atas tu ice cream. siap ada lapis cokelat lagi. bawah dia puding. aiskrim tu sedap. sebab siap salut coklat kan. tapi puding dia kureng. lagi pun memang aku tak suka makan puding. hihi. RM3.90 jugak kot. entah. lupa. kata dah berkurun lama dah kan. -___-"




sepinggan, kongsi 4 orang. heeee. ni sandwich cheese. sukaaaa. sedap sangat. rangup-rangup gitu. makan seketul pun dah kenyang. nasib kongsi 4 orang. ^___^  harga dalam RM8 tak silap. lupa lagi. -____-"


dah lama rasa tak buat entri makan-makan cenggini. ni makan dekat angel cafe, sungai besar. depan restoran sri kassim.

28 comments:

Sue PeLik said...

semuanyaaa nampak sedap! sob2 sue lemak semua tuh! huhuhuhuhu

Lya Colours said...

panas2 ni sedap minum ais2 tu

AnneRaini said...

uish mengancam ni.terus rasa nak mkn abc dgn goreng pisang..hehe

Kakzakie said...

Sandwich kakak sukaaaa anis. Apa lagi ada cheese memanglah yummy.:)

Masya said...

ais kiwi tu pertama kali tgk.... ade buah kiwi jer ker.. kat ais tu.. ke ala-ala macam abc cuma ade buah kiwi atas tu...

~AmyLiana86~ said...

sedapnyer ice kiwi tu..sanwic tu pun mcm best jer..

Iela Lullaby said...

balik kg nie boleh terjah la..

cm sedap je..terliur kjap..hahha

msti akn terjah!

http://ielahinagiku.blogspot.com/

norhidana said...

kalu dkt akak nk cari gk ah dik, best tul... murah tu ice krim nyer... bt terliur je tau ptg2 gini

iedchan said...

Wahh beshnyeee nyummy2..:P

Haryati Faizal said...

mak ai...sedapnye!

♥ sitifarhana ♥ said...

fuhhh..nmpk sedap dan menyelerakan..tapi kalau bagi sy makan dgn keadaan batuk2 ni,makin teruk kot jadinye..hehehe

pinky said...

sedapnya...nasib tgk dh mlm klau tak akak bako blog anis...wakakkaka...


boleh gak...nanti anis tgl email address kat blog akak ya....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sedapnyer.....mmg betul teringin ni!

Mishter Izwän said...

rare la menu dia kali nie. sandwich tuh nmpak interesting jerk . sedap tak"? tak penah lg rs jus kiwi. tp yg kodial penah la

syakirah izwanie said...

Wussshh, lapar la :(

♥ wawawawa ♥ said...

wahh sy suke kiwi taw! ^^

Uncle Jonni said...

kalu aku... sorang tak cukup tu... huehuehuehueheu

adyna said...

wah anis dah g makan kat cafe seblh angel cake tu ker?? western food kan .akak x g lagi

nuyui a.k.a miss YUI said...

uish..murah tu..sedapnyaa.

MizzTina said...

aiyoooo, jauh pulak nk pegi..

izan mama mia said...

yummy

ayut said...

eh?murahla tu..nmpk mnarik kot ais kiwi gan strawbery tu...xleh jd ni....sg bsar tu katne ek?

IntaNBerliaN said...

alahaiii semuanya nampak sedap2 :-)

C'Jai said...

sedap jer ice kiwi tu....

Nurul Akmal said...

waaaa semuanya nampak sedap..

Everything's Everythings said...

wahhh not bad lah harga dia.. eh murah ke tu eh? ke normal je xD

cik nana said...

waaa semuanya nampak sedapppp. nak jugakk tapi jauh -.-''

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sedapnya.. mula la lapo tengok makanan pagi2 buta ni :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...