Tuesday, September 25, 2012

drama lovers of haeundae sangat best!!



sekarang ni aku tengah addicted dengan drama lovers of haeundae nih!! memula tengok dekat KBS world. tapi punya tak sabar nak tunggu ending, search kat youtube. dan, akhirnya, jumpaaa!! sukeeeee sangat. 

ni link dekat youtube untuk episod 1. episod lain ada jugak dekat situ. ^__^


tapiiiii.. sedih. sebab dekat youtube, ada sampai episod 11 je. sebab episod lain belum tayang lagi kat tv. huwaaa.. kat KBS world pun aku tengok malam tadi, baru episod 9. kena sabar lah macam ni.

12 comments:

dhiashahida said...

mesti xsenang asenya tiap ari nak tggu kesudahan citer ni..huhuhu

Haryati Faizal said...

dulu ms blum kawen suke gak tgk citer2 camni....

Everything's Everythings said...

Hahah nk kne tnggu episode ni habis dlu baru nk tgk ;P
kalau tak nnti asyik tertunggu2 je hahah

Che Rosliza Che mat said...

Nak layan jugaklah nanti hihihi...

Sayidah Nafisah Ruslan said...

dah lama tak tengok drama korea.. takut nak tengok sebenarnya.. takut tak boleh berhenti.. nak final dah ni.. huhuhu

Nurul Akmal said...

tgk gmbar pun cam best.. boleh layan ni.. :)

Arina Shamsul said...

Saya tak pernah layan cite ni,sebab tak tahu..ngeeee~

IntaNBerliaN said...

ooo best ek cite ni... nampknya anis kne sabar menunggu utk episod seterusnyalah :-)

MizzTina said...

akak dh xaddicted dgn citer korea..

ayut said...

eh3x..lelaki tu pelakon yg dlm Dream High la...kan3x???

♥ Wina ♥ said...

ramai yang minat cite korea/taiwan nie tapi akak belum ke arah situ lagilah heheheee

Kesuma Angsana said...

kena terjah ni mcm best

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...