Thursday, September 27, 2012

rindu beli buka nota!!

ni kes buang tebiat namanya. fuuuhhh. setelah setahun habis belajar. means, setahun lah tak membeli buku nota kan. tetiba je teringan membeli buku nota. nak nak buku nota yang cantik-cantik tu. huwaaaa. rambang seh mata ni. tengok yang tu berkenan, yang ni berkenan. kan dah kata, aku tak boleh masuk kedai alat tulis. haha.


tadi lunch hour tadi sempat singgah kedai alat tulis sekejap. demi merealisasikan impian sendiri nak beli buku nota. dan akhirnya, jumpa jugak buku nota yang aku suka. weeeee. ^___^. oppss. gambar tak ada. kata tak bawak kamera kan.


dan lagi 1 yang aku aim, sktch book yang cantik sangat. hard cover. kertas kekuning kuningan sikit. lama tu aku mencari sketch book macam tu. tapi nanti-nanti je lah beli. sebab nak menggunakan buku nota ni dulu. untuk apa? haha. percaya atau tidak, aku nak catat resepi dalam tu.. lalalala...

21 comments:

Sue PeLik said...

Kan??? rindu sangat nak beli buku notaaa!!! huhuhu

pinky said...

hahhaha....br setahun ker??? ser byg akak yg dah bertahun2 ni....=P

Rin Saharina said...

sama sama.rin pun suka beli buku nota.comels2 cover buku tuu :)

ayut said...

hahaha..percaya dah..nk tulis resepi yer..tulis bebyk tau..jgn xbt pulak ;)

♥ Wina ♥ said...

akak ade banyakkkk koleksi buku nota astro..mcm² channel punya ada

suka buat koleksi, sayang nak guna hahahh..

Myra Jay said...

MJ pun rindu jugak ngan buku nota..

Nanti dah start kuliah memang kena ada la buku nota ;)

cikeyrah said...

hehehehe..same ngn keyrah pntang masuk dalam kedai alat tulis , mesti grab buku nota yang comel2 . .hee

emy zulaiha said...

dulu mase sekolah, emy suke sangat beli note yg comel2 tue. geram! same mcm anis...takleh g kedai stationery! habis sume nak! haha :p

haha, emy tulis resipi dlm note yg opis bagi je! haha :p

norhidana said...

hehehe semoga rajin memasak nnti yek dik

Nurul Husna Mohd Hassan said...

la.. ingat nak buat diary tadi :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bila ada cerita baru nanti akak update laju2. hehe

adyna said...

heheh tu tak de keje la kan cr keje hehehe..

akak kedai buku nie kalu masuk mau lama :)

are_lin@yu said...

hehehe dulu mmg wjb buku nota..skrg bku kira2..hihi

Haryati Faizal said...

bley gak buat koleksi resepi kan...

yoon da-hyun said...

hahaha !!!!
awesome :)

-meeSUPERGIRL- said...

bagos lah .. beli sb ad tujuan .. hehe

Zie Madini said...

haha...gitu lah adatnya once dh tinggalkan dunia belajr, kan? hikss

Hilmirda Daud said...

Akak pun sama yg dah sepuluh tahun habis belajar ni pun kadang2 nampak buku nota yg cantik2 tu berkenan jugak...

~AmyLiana86~ said...

tajuk tersalah eja..hehhee..

IntaNBerliaN said...

dah lama xbeli buku nota.. tingat zmn sek :-)

Nora Karim said...

hahahah akak pun rambang mata kalau masuk stationary...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...