Monday, September 24, 2012

gara-gara nescafe

gara-gara minum terlampau banyak nescafe ais petang semalam,
hari ni pergi kerja mata dah macam mata panda dah ni.
mata mengantuk gilosss.
malam tadi puas dah guling sana, guling sini.
tetap tak boleh tidur.
tengok jam, pukul 1.00 pagi.
tengok jam lagi, pukul 2.00
tengok lagi pukul 3.00
tengok lagi pukul 4.00.


huwaa..cepat lah pukul 12.30
tak sabar nak melelapkan mata ni.
tobat tak nak minum nescafe bebanyak dah.
-____-"

31 comments:

lieyalatif said...

laaaaaaaaaaaa ciannye anis...mmg anis tak tahan nescaffe la tu....akak plak mmg hantu nescafe...tiap2 pagi harus bekpes secawan....dpt minum secawan nescafe pun cukup laa tak yah bekpes makan2 dah....

MizzTina said...

akak pernah xleh tdr smpi kul 6pagi pdhal kul 8 ada kelas..

IntaNBerliaN said...

hihii... dulu time study, akak selalu minum.. motif xnk bg tido.. heheh

MAY said...

HIHIHI..ITU MCM KAA..MLM TD TAK MINUM NESCAFE..TP TAK BLH TIDO JUGAK..

KY said...

ehehmmm...tak pe, esok KY teman minum lagi hhiih

Cik Saila said...

wah,teruknyaaa..kesian dia..ni mesti mata mcm bengkak2 je sbb ngantuk kan? huhuhu.. sabar eh..pasni jgn minum kalau xtahan..huhu

HeNRieTTa JoSe said...

Rietta mmg xbleh mnum nescafe....sakit pale...

PSSS...thanks anis....semalam baru rietta jumpa cinta sang ratu....nak kena p cari kat book store lain....

PSSSS....yang series tumbirou tu ada 3 jew kan...1rangau 2tombiruo 3tumbirou terakhir....btl kan rietta klu tersilap yea...

ayut said...

ayut mmg dh xleh nescafe ni..minum nescafe je mula pening2x lalat..klu campur gan milo pon amek ujung sudu je..lebih ckit mmg mslah.minum kopi takpe plak..hahaha.pelik tak?
dah2x..xmau dah nescafe ye..nak minum minum pagi2 tau :)

Cik Puan Izan❤ said...

uish! teruknya penangan nescafe

pinky said...

hehehehe....mesti kerap g toilet ni...cuci muka....kihkihkih...

Huda said...

haha, tulah sapa suruh minum banyak2..

:: Mrs.Eady :: said...

meh bagi akak air tuh..heehhee..

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

tu faveret drink akak..pas minum pun masih boleh bantai tidur berjam2 lagi.hihi. Tapi hari ni mmg xsabar tgu lunch hour..nk tido jugak

Kesuma Angsana said...

samalah en hubby KA pencinta nescafe ni !

Mrs. Norrie said...

samalah kita, mlm td terminum nescafe akibat terlampau dahaga...then, mata celik sepanjang mlm..sekarang nih dah nampak bantal ngan tilam jer

KiKiHanakO said...

haaa.. tu la minum lewat² memang memang camtu. kene minum 4 jam before tido :P

dhiashahida said...

tgk jarum jam pun da xnmpak ngat ye x..huhuhu

dhiashahida said...

tgk jarum jam pun da xnmpak ngat ye x..huhuhu

Lya Colours said...

sy semalam makan ubat batuk. pukul 10 dah bomm !!!

cik nana said...

kite mmg addict dgn nescafe. minum lah byk mane pun kalau ngntok nak tido, tido gak. hihi. mcm dah xde efek minum kopi ke, nescafe ke.

HeNRieTTa JoSe said...

PSSSS....thanks anis...igtkan rangau tu dlm series tumbirou juga....hjg minggu nie nak pergi lagi....thanks sangat sangat yea...

combi said...

ahahha..aku ingat sape lah...ko rupenye :P

Tihara said...

haah ada cafein tu kan..tp akk kalo nescafe nantuk kalo kopi tk plak..felik2 :)

Kakzakie said...

Kakak suka bau nescafe tapi kalau minum mesti sakit perut... Anis pulak tak boleh tidur ye...

♥ sitifarhana ♥ said...

kalau sy pulak,mnum nescafe bercawan2 pon stil tdo mcm biasa..hehehe

Nn said...

lain kali minum susu......

norhidana said...

alah2 sian ko dik, akak ni kalu minum nescafe ke kopi ke ttp gk tido... takde jln nyer kalu minum jd terjaga mlm heheheh

Haryati Faizal said...

hah..tu la sape suh minum...tak pasal2, tak bley tido mlm...hihi

Nora Karim said...

la... kesiannya... tu la kalau tak biasa ambil kafein, jgn amik belah malam... mmg takkan tidur nanti... kalau nak cepat tidur... minum susu... mmg lena macam baby la lepas tu... hahaha

Sanji Ngatmi said...

nescafe macam petai .. serius bushuukk

Nurul Husna Mohd Hassan said...

lepas ni tukar minum milo pulak :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...