Thursday, September 27, 2012

tiada lagi entri bergambar untuk hari ini

pagi tadi, tengah khusuk iron baju, dah berangan-angan dah nak buat post pasal apa. dah siap karang ayat dah dalam kepala hotak ni. 


tapiiiii. bila sampai je office, bukak handbag. "huwaaaaa..mana kamera? kenapa lupa bawak?" macam mana nak transfer gambar-gambar dalam tu. -___-"


maka, post yang sedia dikarang dalam kepala hotak tu terkubur macam tu je lah. tak dapat lah nak update gambar-gambar yang dah berkurun dalam kamera tu. -___-"


p/s : apa yang aku merepek meraban ni. haha. serious tak ada idea nak update apa. haishhhh!

16 comments:

KY said...

tak pe nanti balik rumah, boleh masukkan gambar ihihh

Saya Disini said...

xpe3.esk kita tngk gmbr 2 plak..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

akhirnya terjadi entry..hihi.

wahida said...

takpe, jadik jugak satu n3...hehe..

ayut said...

hahaha..jadi jugak entry ye wlupun tak tahu nak tulis apa kan ;)

♥ Wina ♥ said...

ahahahhh..akak pun kalau boleh mesti nak ade gambar dalam entri sebab akak x pandai berkata² uhuhu...

xpe akan ku tunggu entri bergambar penuh idea itu ;-)

syiela said...

takpe tunggu malam kang :)

~AmyLiana86~ said...

xpe2..next entry yer.. =)

Asfaliza Mohd Yatim said...

biasalah tu kekadang mmg lupa. huhuhu

Kesuma Angsana said...

xpe nanti di next N3 ye

MAY said...

hehe..google la gbr!

Myra Jay said...

Hheee, takpe takdak gambar pun yg penting update :)

Kalau nak letak gambar boleh pinjam dari pakcik Google ;)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ha, balik rumah nanti letak kamera siap2 dalam handbag :

Haryati Faizal said...

takde gamba pun takpe asalkan entry tu menghiburkan tukang baca hihi

Zie Madini said...

hehe...pernah terjadi kat zie dulu. frust giler, kan? :D

IntaNBerliaN said...

ooo ni kes terlupa bwk kamera la ek :-)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...