Monday, September 24, 2012

memang betul-betul nak kurus lah gini

lunch hour habis dah ye. jom lah kerja semula jom. walaupun pagi tadi berkobar-kobar kata nak tidur, tapi hampeh. elok time lunh hour je, mata jadi segar bugar. -___-"


hari ni aku lunch degan yogurt saje. walawehhhh. dalam misi nak turunkan berat badan lah katakan. haha. kena gelak je dengan member office. pergi beli yogurt pun jalan kaki jek. walaupun kedai tu tak sampai 100 meter pun. sebab sebelum ni, gigih naik kereta jugak. -___-" patut la sebelum ni laju je berat badan naik bagai nak di pam pam saje. malas bebenar nak keluarkan peluh. -___-"


dah balik office, semangat ni bukak yogurt tu. sekali tetiba tengok, "wehhhh..apesal yogurt ni dah terbukak?" dia punya gam penutup yogurt tu memang tak melekat dah. hampa gila lah. sebab kena berjalan semula pergi ke kedai tu semula. tang ni memang kena gelak kaw kaw je dengan member office. nak kurus sangat kan. pergi la ulang alik jalan kaki lagi. -__-"

23 comments:

Ecah Mashuri said...

wa bestnya yougurt.huhuh.nak kurus tp xmo diet buleh dak?:P

Everything's Everythings said...

Hahaha xpe pk positif kan? xD
lgi byk bersenam kalau pergi dua kali ;P

MizzTina said...

xyah la kurus sgt, nt mcm akak ni ha, xcantik..

IntaNBerliaN said...

mmg yogurt tu betoi2 bantu anis ni.. siap 2x kne g kedai :-)

Cik Puan Izan❤ said...

betul2 boleh kurus ni...hehe

ayut said...

hehehehe..ni ayut bace ni pon tergelak tau...takpe2x..smgat kuruskan bdan.go anis go! :)

Anisa Hang Tuah said...

Yogurt low fat boleh buat badan kurus...

are_lin@yu said...

hehehe pnt tak anis ulang alik tu..hihi

Haryati Faizal said...

mang confirm bley kurus lah hihihi...

Nora Karim said...

hahahah kelakar pula baca... tapi oklah tu... akan tercapai la target nak kurus tu.... hehehe

Bazilah (^0^) said...

hahha kesian anis :D sabar ek anis, nk kurus mmg byk cabaran sket :D

adyna said...

hehehe bagus tue dik..nak kurus kena berjalan banyak..

psst anis keje kat ne??

mana tau terserempak ke nanti :)

dhiashahida said...

kesiannya....blh plak da berbukak..ni mesti tauke kedai ni curik2 bkk nk mkn..;)

Sanji Ngatmi said...

kurus memang best .. nak best kenalah usaha sket .. he he

yoon da-hyun said...

haha ~
jangan kurus kak .
ada isi lg mantap :)
heee ~~

.:: sya ::. said...

hehe...xpe2 exercise lebih cket :) nice story of you ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

org kedai dh mkn ke? huhu

eLL said...

lah, gemuk ke anis? nampak kurus je

TiranaAduka said...

yg penting sihat

Syaifuddin Alias said...

ahhh ....sedapnya ..tapi saya dah kurus :P

ros_reeza said...

Alalala.. siannya kat anis... penat kan...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau camni confirm leh turun sekilo sehari :)

Che Rosliza Che mat said...

kesian anis ulang alik..mahu turun sekilo.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...