Wednesday, September 26, 2012

favourite forever : mee sizzling

alhamdulillah. kenyang sudah melantak sepinggan mee sizzling lunch tadi. korang lunch apa hari ni? disebabkan lunch tadi dah makan sedikit berat, maka dinner nanti kena makan sikit-sikit sahaja lah nampaknya. 


mee sizzling memang dah jadi feberet selamanya tau. yummy. sejak tahu sungai besar ni ada kedai makan yang serve mee sizzling ni, memang ulang alik lah aku ke sana. tapi jauh sikit lah dari office. kalau lah sebelah office je, kompem makan hari-hari sampai muntah. tapi aku mesti akan mintak mee atau kuew tiaw. sebab tekak ni tak boleh telan yee mee. kompem kepala pusing.


entri ni cuma kata-kata je. tiada gambar sebab malas ambik gambar. tahu nak melantak je tadi. haha.


p/s : cerita lovers of haeundae dah ada episod 12 dengan 13 la..yeayyy.. tengah loading ni. ^__^

25 comments:

MAY said...

suke jgk.tp sll x hbs...kne share dgn org len..perut ni mkn sikit je kot.hihi...i like yee mee..x suke mee dan kuey teow..

.::: Princess MOMOY :::. said...

sizzling memang best tapi jangan pelahap tau
sebab panas
nanti lidah sakit
heheh

AnneRaini said...

baru je makan sizzling yee mee minggu lepas.

nuyui a.k.a miss YUI said...

nyum2..sedap tu..

cheqna said...

amboi anis...sukanya makan mee sizzling ye.....
cheqna baru pas makan samosa....

ayut said...

fevret gak...klu bab yg panas2 ni mmg fevret je smua..yg pasti smua dlm bkas ala2 sizzling tu mmg fevret gak ;)
loading cite lg..sempat je kan...

norhidana said...

hheheheh aakak paling suke tambah telur... nyum2

cite korea ke dik lovers of haeundae tu? mmg tak kenal lah akak...

pinky said...

akak kalau makan sizling kena mintak cili potong byk2...hahahha...

Haryati Faizal said...

suke gak makan sizzling mee tu, tp tak lah selalu sgt....klu teringin br pi makan...

♥ Wina ♥ said...

fav saya jugak!!

Cikgu Ma said...

dah lama tau x makan sizzling...teringin plak...

Hilmirda Daud said...

Bila perut dah lapar, makanan depan mata tak sempat nak ambik gambar kan.
Akak suka sizzling ni dan akak pun tak suka yee mee tu.

wan nurul hezrina said...

nurulpun suka sgt sizzling nak2 yee mee..nyum2 siaplh da baek gg dr bengkak nk mkn mkn mkn lg

amalina husna said...

uish..jaga badan nie..=)

Bazilah (^0^) said...

anis bukan ke nk diet??? hehee

Zie Madini said...

haa...talking about mee sizziling nih..lama gle zie tak mkn taw; nk cari lah after hbis pantang nnti

Sayidah Nafisah Ruslan said...

feveret forever saya juga ni :)

Ecah Mashuri said...

selalu makan szling yg yee mee.pakai me sedap eh?kuetiaw pun?nak cuba la.hehe:)

izan mama mia said...

sedap ..

-meeSUPERGIRL- said...

dah lame tak cekik sizzling ! huaa .. telan air lioq !

IntaNBerliaN said...

akak baru beberapa kali je makan.. tu pun sbb kwn yg ajar.. hihi

Hasrina said...

fuhhh nasib cder gambar. kurang seksa terliur sikit.haha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

la kata nak kurus, belasah mee sizzling pulak, camne ni anis? hehe

Myra Jay said...

My peberet too mee Sizzling ni, yummy :)

Masya said...

SUKE MAKAN JUGAK.. SELALU PG YG KAT FOOD COURT KLANG PRADE.... HIHIHIHI....

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...