Wednesday, November 28, 2012

hana mustika seksi di kolam renang

hari jumaat dua minggu lepas, sempat teman my sis pergi interview lesen kaunselor dekat hotel gold course, klang.
sebab husband dia tak dapat nak teman dia, maka dia angkut aku sebagai driver dia + baby sitter hana mustika.
aku pulak, asal perbelanjaan semua ditanggung, beres aje. 
jalan free. sape tak nak kan. haha.
kebetulan si azee pun cuti, angkut dia sekali.


disebabkan pagi sabtu tu tak tahu nak buat apa, dan tika pun dah menunjukkan tanda-tanda kebosanan duduk dalam bilik je, maka turun lah kitorang ke kolam renang.
budak kenit ni memang sangat suka main air.
kalau kat rumah kitorang, sehari rasanya lebih 5 kali jugak lah dia mandi.


 yeayy..dapat mandi swimming pool.
dah tak sempat dah nak pakaikan baju.
tak sabar sangat dia nak masuk dalam kolam tu.
kenit kan tika tu. paras dada tu air dia.
maka, si azee lah yang terpaksa terjun sekali dalam swimming pool untuk pegang si tika ni.
menjerit-jerit dia kat dalam kolam tu sebab terlampau excited.
nasib lah ada berapa kerat orang je kat situ dik oii.


 haha..ni mesti sebab dah penat sangat ni.
boleh pulak budak ni tidur sendiri.
meniarapkan dia, bukak kan tv.
tau-tau, dah lena rupanya.
itu memang pesen dia tidur sekarang ni ye. huhu.

 cak!! bangun sudahhhh. ^__^


kalau mata dia dah bulat macam ni, 
maka nak main lagi lah tandanya tu.
^__^

22 comments:

♥ Wina ♥ said...

comelnya tika ni!

Masya said...

siap tertiarap tidoonya...

Kakzakie said...

Cutenya dia anis. Tak menangis pulak tu... senang jaga budak macam ni:)

AnneRaini said...

wah sakan main air ye..tp kalau tgk budak2 main air, kite pun naik syok tau..hehe

Zura Zue said...

letih sgt berenang lah tue smpai tertido terus...hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

sukala dia berenang ea..kih2..

izan mama mia said...

comel..bertuah ada mak sedara rajin layan yer..

nik ros said...

penat sgt mandi tu.sampai tido mcm tu sekali.tapi comel jea gaya tido tu :)

Azzah said...

comelnye dia..geram!

TiranaAduka said...

salam nur anis
Pandainya posing dpan kamera.

Cikgu Ma said...

amboi...mandi kolah hana mustika ni ^_^

**Anis menang teka dan menang

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/11/keputusan-teka-dan-menang-vector.html

[A.I.D.A N.O.R.D.I.N] said...

chomell..geram..rindu nina ms kecik2 baya2 yika

mia izzati said...

comeynyee dia tido camtuuu..akak penah try anak mandi laut..kemain takot..kat kolam tak try lagi..

lieyalatif said...

budak2 mmg suke kalo dpt main pool...akak pun suek bawak sebab nanti bile time tdo die cepat jek ngantuk sbb penat sgt...

licha liza said...

comel je dia tido.. hehe

Zie Madini said...

comel je dia dlm kolam tu. ehe

Haryati Faizal said...

penat berenang kot hihi...

eLL said...

cekcinya renungan hana mustika,

IntaNBerliaN said...

comelnya... bulat betoi mata..

Kesuma Angsana said...

seronoknyer die

ayut said...

comel yela tika...hihihi..tido kepenatan men air..nnt blh blaja brenang klu men air slalu ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah tika best sgt la tuh dpt mandi kolam...comel jer dia

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...