Thursday, November 29, 2012

siapa juara masterchef malaysia musim kedua?

hoyeehhhh..
malam ni final masterchef malaysia musim kedua.
dari awal sampai ke hari ni, memang tak pernah tinggal.
sampai abah cakap, "tak ada cerita lain ke? hari-hari masak."
hehe. nasiblah.




siapa agaknya yang akan ke final malam ni ye?
nak ikutkan komen juri semalam, ah hong nampak macam paling banyak mistake.
tapi tak tahu lah kan.
mana tau semua masuk final kan.


tapi antara 4 orang tu, tak tahu kenapa aku sokong along (lelaki kurus)
lepas dia terkeluar hari tu, and diserap masuk semula, 
nampak yang dia agak semakin bersungguh-sungguh.
lagi pun dia asyik senyum je.


apa pun, kadang tu apa yang jadi tak terjangka.
sebab masak kot.
silap sikit, habis lah kan.
apa pun, kita tunggu malam ni.
^__^

update : uppsss..pembetulan ye anda-anda semua. final sabtu malam. kak wina tegur tadi. hihi. tersalah rupanya.

20 comments:

ayut said...

tgk ea nnt sape msuk final...mmg tak dpt tgk...tv takdok.huhu

Jue a.k.a Ibu 2F said...

suka kan..
agak2 sapa yang menang???

fatin aziz said...

sokong ah hong dgn izyan sbb diorang msk mcm sedap..nampak je la..hehe

♥ Wina ♥ said...

dear, final sabtu nie 10.30 :)

.:: sya ::. said...

suka tgok masterchef jgk... xsabar nk tgok spa juara mlm ni :)

KY said...

KY pun tak tahu nak agak, lagipun kita tak rasa masakan mereka hehehhe

norhidana miswan said...

mlm ni final dh ek... dh 2mlm akak tertinggal, mlm kelmarin sbb nengok cite SRK belakon, BILLU, mlm smlm lak pg beli brg kt giant... hehehe hrp2 jgn izyan or ah hong yg menang boleh gitu?

Cikgu Ma said...

x penah tgk..xda astro..hihi

nik ros said...

sama la. sis pun suka tgk along. dia masak pun ok. tapi nampak mcm izyan dan atiqa tu pun ok gak.
ah hong sis tak brapa berkanan tuk ke final..
tgk la result dia mcm mana kan.

ieda said...

akk suke ah chong
sokong ah chong !!!

Cho Zila said...

akak suka izyan ngan alongler .. harap antara diaorang jadi juara...

محمد رازيق said...

saya vote etyka. hehe. yeah

Pykaa Pdott said...

pyka duk rajin tgk jgk tapi tak la selalu , kdng2 tgk diorang msak mcm sdap je .

Arjuna Silvera said...

izyan? etiqa pun maybe

Mimie said...

lgsg tak tengok dah...huhuhu

pinky said...

akak tak tgk chef ni sbb umah tak de asteruk...=P

adianiez AIDA said...

sokong ah hong!!!

Mas Zull said...

assalamualaikum nur....kita tengok esok siapa yg berjaya yer...;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

malam ni kan...hurmmm saper la yg masuk final n jd juara tuh

Haryati Faizal said...

tak bley nak jangka....sape yg akan menang...


..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...