Wednesday, February 29, 2012

bila komen memasuki kotak spam

sebentar sahaja tadi adik aku telah menyatakan masalahnya.
dimana komen-komen beliau di blog orang lain masuk dalam kotak spam.
(huh..skema nya ayat. -__-"_


jadi, sebagai kakak yang baik..( sekali sekala perasan tak pe kan? -__-" )
gigih lah godek-godek tanya uncle google.
tapi entry tu bukan bagi solution.
dia pun alami masalah sama macam si budak azee ni jugak.


dan aku tertarik dengan 1 komen ni.


kalau tak nampak, klik gambar tu ye.


dia kata dekat situ, bila guna laptop lama, masuk spam.
bila guna laptop lain, ok je.
mungkin disebabkan malware atau virus dalam laptop.


jadi, aku suruh azee komen guna laptop lain.
dan hasilnya..
tak masuk spam.
jadi, adakah laptop budak ni yang bermasalah?
tapi memang laptop dia teruk pun.
hang aje.
hahaha...
pergi format lah azee oiii...

8 comments:

Yana Libra said...

kadang2 saya perasan ade komen org lain masuk spam la..org yg komen entri saya..sbb virus gak ke tu?

nuyui a.k.a miss YUI said...

ahakz..yui juga slh sorg komen azee bgth cmtu..hihi..

haa..camtu ea..bru tau..

nur anis said...

yana libra : saya pun tak pasti..saya cuma buat kesimpulan sendiri..hehe

nur anis said...

nuyui : saya tengok komen yui..hehe..thanx sebab bagi tau..:)

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

Memang dah sampai masa nak kena format kot laptop adik anis tuh .. Thehehee

Ckin Kembaq said...

ada gak 1 komen masuk spam..yang spam lain2 tu dari komen yang ntah apa2..tak paham..hehe jadi delete terus akak.. ^__^

nur anis said...

adialuze : itulah pasal..malam tadi jugak dia pergi format..hehe

nur anis said...

ckin kembaq : selalu jugak kan ada komen masuk spam..tapi kalau komen biasa-biasa dari blogger tu, approve je..huhu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...