Monday, February 27, 2012

design blog dan header

nampaknya hari ni hari blogku sunyi sepi.
tak banyak buat post baru.
tak sempat langsung blogwalking.
lalu tak dapat juga meninggalkan komen-komen ke blog anda-anda.


nampak gaya macam sibuk sangat je.
konon pekerja cemerlang lah ni.
padahal kerja dari tadi adalah mendesign blog dan header adik sendiri.
gigih sungguh.
kalah kegigihan design blog sendiri.
-___-"


header blog.
sebab gambar pakai baju warna biru, terus tema blog jadi warna biru.
^__^


 blog design.
guna blogger template sudah.
tak reti lah nak design sendiri.
lagi-lagi bila tengok kod html tu.
pening...


p/s : jom lawat blog azie vanilla.

6 comments:

EYFAalias said...

awan nano warna biru. ehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

blog adik ea..bgusnya kakak ni..hihi.

anakcikbob said...

sama template dengan aku pulak.
aku nak tukar la. :p

nur anis said...

eyfaalias : suka pulak tengok kaler biru..hihu

nur anis said...

nuyui : saya suruh buat kerja macam ni memang suka la..huhu..a'ah..adik..

nur anis said...

anakcikbob : guna template blogger..ramai la yang sama..haha...malas nak g carik kat google..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...