Friday, March 2, 2012

jom bekerja dengan semangat


bersepah sungguh lah meja.
sebab ada tender nak kena isi, maka jadi lah bersepah sebegitu rupa.


untuk yang bekerja, jom bekerja dengan semangat hari ni.
esok cuti... yeay...:)


untuk yang belajar, pergi belajar rajin-rajin.
jangan ponteng kelas.
^__^

16 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

si shapit pon bz coz nk msuk tnder katanya..

aduhh..

keje elok2 dear..

Yana Libra said...

awak keje ape tu? quantity surveyor ke?

Mama Ema said...

samalah dengan meja akak ni

IntaNBerliaN said...

wah.. ni contoh pekerja yg rajin ni :-)

nur anis said...

nuyui : time ada tender je busy..kalau tak, melangu tak tau buat apa..tapi sempat lagi online ni..hihi

nur anis said...

yana libra : a'ah..quantity surveyor..:)

cik ika said...

jgn mls2 sis..hehehe

nur anis said...

mama ema : nak kemas tunggu tengah takde kerja kan kak..:)

nur anis said...

intan berlian : tak rajin sangat sebab sempat online jugak..:)

So Shy Lady (SSL) said...

takdelah sepah mana...he.he..

wah akk dlu pnah dpt twrn uitm manjung ambik course ni... tp t.pgi

ms intview, mrayu2 lecturer2 dia sruh akk amik n tolak twrn course lain haha

Munnafendy said...

amboi smpat lg update ye? hehe
selamat bekerja!

EYFAalias said...

awak keja apa aje? wah wahh! boleh jadi pekerja contoh ni kalau boss baca entry ni. Heheh.

Happy working and smile always :)

nur anis said...

so shy lady : huhu..sampai merayu tu kan..

nur anis said...

munnafendy : huhu..update itu harus..:)

nur anis said...

eyfaalias : saya kerja quantity surveyor..:)

nanakimie said...

wah,kerja da dia ye...kita je la xabes2 lg...huhu....:)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...