Tuesday, March 20, 2012

baru ku tahu pengacara JJCM dah bertukar

baru ku tahu rupa-rupanya jalan-jalan cari makan dah bertukar pengacara.
bukan lagi qi razali.
kalau tak silap, shiha dengan sape entah.
lupa pulak.


seriously sejak maria tunku sabri dah tak jadi pengacara jalan-jalan cari makan,
hilang minat nak tengok cerita tu.
tengok pengacara lain,
semua tak boleh tandingi maria tunku sabri.
bila dia makan, buat perut jadi lapar.
cara dia komen makanan tu pun best.
sebab tu sekarang jarang sangat tengok jalan-jalan cari makan.

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh tgk yg pgcra bru..bz aje ari ahd..

tp mmg xleh kalah maria.. Qi pon xbrape besh..mcm gelojoh!

mizzkechique said...

akak pun br tau hr ni bl bc blog sape tah td..hahaha.. nmpk sgt xmengetahui perkembangan semasa..

.: mama lynn :. said...

ah jadi tak menarik utk ditonton cos pengacara sekarang mmg x best

Anisa Hang Tuah said...

tetap suka maria

yg dah baru2 ni tade mud nk tgok haa

hewhew

GtHans said...

mmg pun! nyampah! ehehe

Pupel Liyana said...

tak besh! nak qi, qi besh

lisa said...

kalau lisa, prefer Qi jadi pengacara. yang terbaru ni bagi lisa ok je tapi tengok kat blog hiburan semua bg komen negatif. -__-

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...