Tuesday, March 20, 2012

keputusan SPM 2011

keputusan SPM keluar esok kan?
seronoknya...
harus berasa seronok sebab bukan diri sendiri yang nak ambil keputusan.


adik-adik yang nak ambil keputusan esok ni mesti berdebar-debar.
mungkin ada yang makan pun tak lalu.
tidur pun tak lena.
dengan family-family sekali ikut berdebar-debar.


kalau zaman belajar dulu.,
time keputusan nak keluar ni la benda yang paling ditunggu-tunggu.
nak tengok habuan usaha yang dah kita buat.
kalau keputusan bagus, memang seronok sangat.


tapi kalau keputusan tak bagus, 
memang sedih lah kan.
tapi nak buat macam mana.
terpaksa terima juga.
kita tak boleh nak ubah dah keputusan tu.
mungkin itu yang setimpal dengan usaha yang mungkin tak seberapa.


untuk adik-adik yang nak ambil keputusan SPM,
good luck ye.

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck utk semua ya..

:: Mrs.Eady :: said...

good luck adik adik :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gudluck pada yang nak amek result anti.. teringt lak mase nak amek result dulu... nerves giler . :)

mizzkechique said...

xtenteram tau nk amik result dl.. hahahaha

misz sheyla said...

esok ke kuar result...huaaaaaa mesti x lena tido malam ni..hihi

CIK MAY said...

pengurus felda yang seblum ni ok..yg ni je mcm taik sikit...marah ni..hoho..tapi tak sume felda dear..ade stgh tpt pengurus die ok..mcm CM ckp tu, at least ade pemangku la kan..sbb bile CM pegi kat pej flda keratong lain, dorang da ade sorg standby utk on behalf pengurus die yang takde tu..kan bagus klu mcm tu..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...