Thursday, June 14, 2012

kamera ada. tapi...

pagi ni awal pagi dah letak kamera dalam beg. sebab semalam dah lupa. hari ni disebabkan tak nak lupa lagi, siap-siap masuk dalam beg dah. semangat nak update entri bergambar yang baru.


baru je nak transfer gambar, baru perasan yang cable tak bawak. apa guna ada kamera kalau cable tak ada. -__-"


maka, terbantut lah kesemangatan nak update entri bergambar untuk hari ni.

15 comments:

pinky said...

hahhaaha....akak amik gmbr pakai hp jer...

sll terlupa gak nk buat balik cable kat umah....sbb tu jrg ada entry gmbr...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau dah bersemangat tu ada je halnya. hihi

adyna said...

memori card leh guna kan.. anis dok sekincan dkt je ngan akak.. :) akak sg besar..dulu dok pasir panjang jap...:)

IntaNBerliaN said...

alahaiiii siannya.. blh kabel plak lupa ek.. :-)

fieda said...

kwang..kwang..kwang..

Che Rosliza Che mat said...

tak per lainkali simpan dalam beg hihihi

PinkUmmi said...

jap jap bg akak gelak..hahahaha

Myra Jay said...

Vable xbawak memory reader ada x?

Abes trbntut smgt kan:-)

Tentang Kita said...

kamera saya husband nak buat harta sendiri...hehehehe.....sbb tu jarang update gmbr sendiri kt blog..semua pinjam ngan en.google jer

MamaEma said...

tunggu esok punya entrilah jawabnya

THE LEKAT LEKIT STORY said...

takde rezeki nak meng upload gambar la tu.. sabar

norhidana said...

esok lak ko dh bwk kabel, kamera pun dh ada... tp terlupe lak memory kad tertinggal kt umah... heheheh camne dik?

Zie Madini said...

Frust kan rasa bila benda gnie terjadi. zie selalu kena gitu. sudahnya zie update entry biasa² je la...hehe

Ardini Humaira said...

ngehehe... dni lak camera slalu ado depan mata tapi tak guna2

Masya said...

hihihihihi.....

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...