Wednesday, July 11, 2012

hadiah dari yui







hadiah untuk teka teki yui dah selamat sampai. dah sampai last week lagi dah. tapi sebab internet problem, baru hari ni dapat update. comel kan brooch tu. 

yang geramnya, ada ke posmen tu salah hantar barang ni. dia pergi hantar dekat pejabat produa. ada la selang 5 bijik kedai. alamat dah betul dah. cuma posmen tu je yang tengok tak betul -___-" nasib baik yui ada letak nombor telefon atas sampul tu.

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yerke..aish lau tak tak smpai la ea.. nsb buh nom.. hope suka ya =)

Bazilah (^0^) said...

posmen dh pening byk sgt mende kne post hehe

MizzTina said...

cantek!!!

pinky said...

hahhaa ya ker???nasib mmg dh rezeki anis...

ros_reeza said...

nasib baik, sampai jugak hadiah tu kan :)

comel2..nak jugak, boleh x?..

IntaNBerliaN said...

nasib baik.. kalau tak, xdapatlah hadiah ni kat anis...

izla said...

cantik..boleh pakai buat raya nanti

norhidana said...

mmg comei brooch tu...

iela said...

wah..comelnyer!.. nak jugaaakkk..

Wanieys said...

wah comel jer brooch tu,,nasib ada no fon klu tak xdapt la hadiah tu kat anis hikhik

siti kektus said...

selamat jarak 5 kedai je. kalau 5 batu. penat nak menapak. hikhik :D

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...