Tuesday, July 10, 2012

sebab menyepi

dah berhari-hari menyepi dari blog ni. sobs sobs. ni semua gara-gara internet problem. dari minggu lepas lagi. nak tunggu loading tu, memang berjanggut lah kan. ni pun, nak loading untuk new post ni, makan masa. itu pun nasib baik dapat lah jugak dia loading.


sekarang ni tengah tunggu technician TM datang. nanti, bila internet dah sihat semula, aku akan balas balik komen-komen yang singgah blog ni ye. ada 70 komen tengah tunggu nak dipublish tu. harap cepat lah internet ni ok.

8 comments:

Kakzakie said...

Oh... kakak ingatkan anis terlibat dgn peperiksaaan juga itu yg sepi tanpa berita.

Sabar sikit lagi tu..

pinky said...

PATUTLAH....akak tercari cari jgk...mn pg anis ni...huhuhu...

Bazilah (^0^) said...

unifi ke streamyx?? gunalah unifi hehehe

♥ wawawawa ♥ said...

wahh hope internet ok! ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe..kami sbr menanti..hihi.

Anisa Hang Tuah said...

yeh yehh nnti aktif berblog semula yaa =)

lia said...

cpt la elok line internet... kot x, mmg serba x kena kan...

IntaNBerliaN said...

ooo ni kes tikus punya pasai la ek.. ;-)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...