Tuesday, August 28, 2012

akhirnya segar jugak mata ni

dari pagi tadi mata layu je. mengantuk je rasa. lagi-lagi cuaca yang dah memang redup. dalam office dah memang macam peti sejuk beku. bos panggil tadi pun, sepatah dia tanya, sepatah aku jawab. haha. gila tak ada mood.


dan tadi, tepat 12.30 tengah hari, laju-laju tutup lampu bilik, baring sorok-sorok sikit dekat meja. terus zzzzzzzzzzz. lena wehhh tidur. siap mimpi lagi. paling best, mimpi makan bihun goreng. bangun tidur, baru sedar yang aku lapar gilossss. pagi tadi breakfast ala kadar je. -___-"


sebab bangun je dah habis waktu lunch hour, ko tunggu je lah pukul 5 nanti. makan time balik nanti je lah jawapnya. -___-"


agaknya mak masak apa ye petang ni. ^___^

16 comments:

are_lin@yu said...

wahh sempat lg anis tdo ya..hehe..cantik baju merah sedondon.hehe

Ikmal said...

Assalam, mesti kes2 lambat tido malam nie... hehehe

Azee Hana said...

mak masak sardin ,,telur goreng

nuyui a.k.a miss YUI said...

syiok dia leh tido sakan ea..hihi.

ayut said...

ya..itu dy.merah itu garang..hahaha.garang ke?mesti mak masak sdap.nyum2,..mak ayut tumpang blh? :p

izan mama mia said...

merahnyer...

Ros said...

Assalamualaikum,

Salam ziarah..selamat hari raya..

ain vanilla said...

masak spghetii ... nyum2 sedap

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

tetiba lapaq pulak bihun goreng (^___^) hahai.. perlis hujan.. mang lemau je rasa nak wat qeja.. hohoho

♥ Wina ♥ said...

samalah..dengan cuaca macam nie, dgn rindu anak² lagi...haishhhh

tgh pikir ape nak makan malam nanti jugak hikhikkk

PinkUmmi said...

betul3...smela sy kat sini mata kuyu jer...

ros_reeza said...

oo siap tido lagi ye.. letih raya ke ni ?.. hehhehe...

ieda said...

HHAHAHA sempat tido layie dikk
lepas tidoo mauu x lapar ;))

akk masak mee kari berbuka nie ;)
jom ke rumah ;))

syAzAnA said...

amboi, merahnyaaaa baju. hehehe.



selamat hari rayaaaa! :)

norhidana said...

wah2.... ingt mkn je ye dik

~AmyLiana86~ said...

akhirnya kan..hehe

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...