Monday, August 27, 2012

tiada istilah diet

mula-mula tadi, ingat malas nak lunch. tapi bila dah ada yang ajak, harusss kau laju je pergi. tetiba je pulak terasa lapar. -___-"  pusing punya pusing, banyak kedai makan still tutup. raya belum habis mungkin. jadi, alternatifnya, ke KFC lah kita ye. 


orang yang konon-konon tak nak lunch tadi, berjaya habiskan set green curry dengan licin dan jayanya. gila melantak. -___-" siap tambah side dishes lagi. -____-" eh, tapi green curry tu tak ada lah hijau sangat macam dalam gambar tu. rasa macam gulai biasa tu je. boleh la. tak ada lah tak sedap pun.


sebab gambar banyak, maka nak tempek je dekat setiap entry.
haha. sila jangan muak ye. please...^__^


p/s : alamak, ASTRO dah call suruh buat bill payment. serious lupa. -____-"


13 comments:

ayut said...

hihihi..menu tu xpnh try lg..nmpk gmbr mcm plik jgkla..tp tak pernah lg rasa :)

:: Mrs.Eady :: said...

diet?on off je :)

♥ Wina ♥ said...

KFC? rindu nak makan KFC jugakkkk

cantiknya baju raya..merah uuuuu ;-)

Haryati Faizal said...

selamat hari raya!
samalah kita layan KFC gak lunch td, sbb tak tau nak mkn pe dah...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sekarang ni aktiviti ternak lemak la nis. hehe. akak pun makan kepsi semalam, memang tak hijau pun cam dalam gambo tu :)

aanie said...

wah, merah ye....akak pun merah jgk...

~AmyLiana86~ said...

xyah diet2..lg blh makan kite makan..hehe

MamaEma said...

akak beli mekdi..huhuhu

ieda said...

fuh .. KFC
akk dari awal pose nak makan x dpt2 .. ekek .. harus kena layan gak nie

aloor tomei2 nyeee ;)

lia said...

hari ni x lunch... lapar la pulak...

dwaty said...

TURUN JER DARI KAPAL SEMALAM SAYA TERUS PEKENA KFC... ingat nak yang biasa jer tu... ytapi takde... kena ambik set green gulai tu juga... ermmm oklah... tapi sy lagi suka menu lama... hehehe

Azzah said...

pelik kan,bila kita puasa,kita x terasa nak mkn siang tapi kalau x puasa,setiap 2 jam perut bunyik..

cantiknya anis..

Tihara said...

lawanya dia..merah lagii :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...