Monday, August 27, 2012

sesi bermaafan di pagi raya



pagi raya mesti ada sesi bermaaf maafan kan. kalau macam aku, bermaaf maafan dekat rumah sendiri dulu. lepas tu baru jalan pergi rumah nenek. bermaafan dengan nenek dan pakcik makcik, sedara mara yang lain pulak.


tapi..... selalunya suasana bermaafan ni mesti havoc! sebab selalunya lebih kepada sesi mintak duit raya. haha. $___$.  abah pulak, jenis yang suka buat surprise bila nak bagi duit raya. memang ada je gimik yang nak mengenakan kitorang. tapi tahun ni aku terkecuali dah. tak ada dah duit raya. -___-" bila dah terkena dengan abah, kompem la suasana jadi super duper riuh rendah. walaupun dalam rumah cuma 5 orang je. -___-"



12 comments:

MizzTina said...

cntiknya umah...

ros_reeza said...

Selamt hari raya Aidilfitri :)

part bermaaf-maafan ni memang sayu je hati kan..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

masa ni waktu paling sedih :'(

akak baru je update. baru ada mood. hehe.

Myra Jay said...

Hari Raya untuk ceria, sebab tu your dad nak ceriakan suasana la tu ;D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

p/s : memang meriah. bila turn akak nak raya rumah mertua lak ni? hik3

lia said...

kami lak... time bermaafan x ley tangkap gmbr sbb x lawo... ada jer yg wat muka nanges @ gelak he3

eLL said...

selamat hari raya anis......
giliran kita bagi duit raya pulak kan.

Kesuma Angsana said...

senario biasa pagi2 raya hehe

ieda said...

susana macam tuu bukan selalu dpt dik kan .. setahun hanya sekali ;)

ayut said...

klu time part maaf-maaf ni ayut kuar air mata jer..huhu..sayu mtk2 maaf ni :)

♥ Wina ♥ said...

cantek rumah!!

dwaty said...

seronoknya dapat wit raya...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...