Friday, August 10, 2012

expo raya meriah

malam tadi sempat lah pergi expo raya dekat sungai besar ni. tipa tahun memang tak akan ketinggalan lah menyemakkan diri dekat expo tu. walau sesak. walau parking jauh. sanggup wehhhh! 


niat pergi malam tadi just nak survey je dulu. tengok baju kurung siap, siap ada manik banyak, perghhhh. murah je kot. banyak bawah RM100. fuhhh. nasib baik baju raya aku dah 4 pasang. haha. sabar...kawal napsu wehh. -__-"


malam tadi aku survey tudung. tapi harga dia agak mahal bagi aku. berbanding dekat kedai yang aku selalu beli. aku kan kedekut. kalau doploh kedai, doploh kedai jugak aku masuk. nak carik yang murah punya pasal. heee..takpe, kita tengok malam nak raya nanti. kompem murah. ^___^


kuih raya, kerepek, jeruk, asam segala jangan cakaplah. berlambak. tapi simpan dulu. malam raya nanti lagi murah. beli malam raya je nanti. ^__^ kesimpulannya, semua benda kita beli malam raya ye.

17 comments:

Kakzakie said...

Betul anis kalau mlam last puasa tu harag menjunam habis tapi kalau macam kakak time itulah dah ada dikampung macam mana nak beli..

Myra Jay said...

Beli malam raya kemeriahan dia lain..

Lagi 1 suka tengok selautan manusia dok bersesak-sesak ;D

ros_reeza said...

wah, sanggup tu menunggu nak beli malam raya :)

izla said...

tahun lepas, banyak bende beli malam raya gak.
tapi tahun ni nak kene balik kg awal.
tolong MIL buat rendang.huhu

KY said...

kalau pergi shoping ni, memang rambang mata, semua nampak cantikkan, kalau boleh semua nak beli hihiih

are_lin@yu said...

murahnya tmpt ayu g still mahal lg..tu yg tak jadi bli tu..hehe

wahida said...

wah...rindunya ngan expo sg. besar!!

lia said...

kuih semperit & tart nenas beli kat sg besar ritu, akak da abeskan ha3

nk p lg, mcm x jer....

Nurul Husna Mohd Hassan said...

betul2. tapi terpaksa la bersesak2 :)

ciksusu said...

pergi malam ramai orang ke??
semalam g siang sebelum singgah bazar tak ramai sgt ;)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

hihi..btul,mlm ry smua murah..smua geram nk bli.hihi..

azizah :) said...

betull..jijah persiapan raya semua beli malam raya.. ape pon xbuat lagi..hahaha

pinky said...

survey tu ptg....akak pun mst survey dulu br beli...=)

Cik Rongoks said...

malam raya konfem murah. hahaha

misz sheyla said...

nanti malam raye dah tinggal saki baki je

~AmyLiana86~ said...

teringin nk g shopping tudung jln tar mgu ni tp comfirm ramai giler orgkan..huh..

Nora Karim said...

betul la... sama... saya pun kalau nak beli apa2 akan make sure dpt harga yang murah... walaupun 20 kedai saya masuk... huhu

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...