Thursday, August 9, 2012

header untuk azee

lepas je aku tukar header hari tu, si adik aku, azee tu pun sibuk suruh buatkan header untuk dia jugak. gigih lah nak siapkan header dia tu. tapi dia suruh letak gambar lain, aku letak gambar lain. haha.


 ni lah hasilnya.


19 comments:

Myra Jay said...

Cantik header baru ::)
Boleh tempah la nanti2 :)

are_lin@yu said...

pandai kakak nya buat..ayu pun nak jugak..hehe

pinky said...

cantiklah anis...tlg buat tuk akak sekali muleh???=P

:: Mrs.Eady :: said...

cantikkk...

MizzTina said...

cntik..nt boleh la suh awk buatkan header akak ye..

Azee Hana said...

sabo je la...x de gmbar ag cntik ke

ros_reeza said...

ooo ni mesti saje je nak tukar2 gambar ye.. hihihihi

Masya said...

cantik..
dia mintak tema same ker...

♥ Wina ♥ said...

anis, buatkan akak punya header boleh? sangat² simple gambar sekeping dengan title blog jek ;-)

~AmyLiana86~ said...

siyesly, mmg cantik header nie.

Kesuma Angsana said...

cantiknye header tu KA suka2

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

cantik (^___^)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik! =)
akak tak pandai nak buat2 header ni, header akak simple camtu je. hihi

Hans said...

cantik :-)

azizah :) said...

pandai buat header..untunglah..senang nak tukar2 nanti..hehee

Azzah said...

pandainya anis buat..cantik.

♥ sitifarhana ♥ said...

simple tapi nmpk cntik sgt :)

eita said...

pandai nyer buat...
akak buta tangan terus bab2 ni

Lyaa Suriany said...

selain dr pandai buat kuih raya, mnjht.
buat header . ape lg yg awk pndai ni.
jealous tau tak..
gigigigigigigi

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...