Friday, August 10, 2012

lens raya. weehoooo!

 parcel dah sampai. yeay!! aku suka perkhidmatan coolshoppe onmurah ni. pagi ni payment, lepas tu dia pos, esok barang sampai. suka sangat. 


ada 3 pasang. aku sepasang, azee sepasang, akak aku sepasang. macam biasa, aku suka lens warna hitam. yang tengah tu aku punya. ^___^

kalau dah warna hitam, pakai corak apa pun, tak de bezanya. haha. gambar kat header tu pun aku pakai warna hitam jugak. cuma lens tu dah lama. harus tukar. ^__^

13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh pakai..hihi.

MizzTina said...

akak punye kaler violet gituuu..hahaha

Masya said...

tak pandai pakai .. dah pakai lens.. pakailah bulu mata palsu hihihihi .. mau mata kalah che ta tau ...(^____^)v

MAY said...

ALA..TAK DE LENS NAK BERAYA LAGI..TAKUT DA LA NAK BELI YG ONLINE..SKRG BELI KAT KEDAI CERMIN MATE JE..FRESH KON BARU RM40 SEPASANG..=)

ros_reeza said...

wah, nak raya, lens pun baru ye :)

cikeyrah said...

nie yang nak g beli jugak nie . . hee

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau pakai lens kaler gelap, mata jadik besar kan?

lia said...

memula baca tajuk ingtkan lens camera tau he3

Hasrina said...

nak try terjah tengok lah ...hehe

Azzah said...

kak azzah x pernah pkai lens tapi cam teringin gak..

norhidana said...

akak sampai sudah tak reti pakai contact lense dik hehehe... masa kawin tu pun mak andam yg pakaikan

Cik Rongoks said...

ika tak penah pakai lens.hihi

ct kektus said...

tak takut ke pakai contact lens ? :D

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...