Monday, September 3, 2012

ada cadangan untuk krim muka yang best?

haaa...tajuk siap tanda tanya lagi tu. sekarang ni krim muka dah nak habis. terasa macam nak bertukar yang lain. sekarang ni tengah pakai organic aid. bukan tak best. best je. sesuai je dengan muka aku yang agak berminyak ni. cuma gatal je nak tukar yang lain. ^__^


so, you all semua ada tak cadangan krim muka yang best.? untuk kulit yang sikit berminyak. mana tau ada yang berkenan je kan. heeee. ^__^


p/s : ehhh..betul ke bohong dah episod last. alaaaa..suka cerita tu...

13 comments:

piko ija said...

hehe.....fair n lovely...

norzibeautilicioushouse said...

assalamualaikum... anis, kakzi cadangkan anis pakai set SET NEOSTRATA -SET PENJAGAAN KULIT MUKA.. set ni belum ada yg jual, ianya diperkenalkan oleh seorang dr kenalan kakzi. Kombinasi sabun dan cream neosatra sangat2 sesuai untuk kita kulit orang asia.

info lanjut anis boleh baca di sini.. http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2012/08/set-neostrata-set-penjagaan-kulit-muka.html sekadar cadangan dear :) salam sayang dari kakzi :)

Azzah said...

pakai Garnier yg kurang minyak tu ok gak..:)

♥ wawawawa ♥ said...

naturactor pon ok~

norhidana said...

akak tak berani sebenarnyer nk bg cadangan sbb muke kan tak sama kan... tp mcm akak utk kulit berminyak, akak gune the body shop

nuyui a.k.a miss YUI said...

dok pakai safi rania aje ni..huhu.

Lya Colours said...

saya tak pakai krim muka pon. hehe. melainkan toner dan moisturizer. kuikuikui

ros_reeza said...

Ros pakai garnier.. setakat ni, ok je :)

ayut said...

safi ok..garnier light leh nmpk cerah..fair n lovely blhla...hahaha..ikut nk yg mcmne
;)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak tak pakai krim, akak pakai pelembab safi je. akak nak try bedak ronasutra. orang cakap ok, masa tidur pun leh pakai. kira bedak tu macam merawat kulit.

are_lin@yu said...

kdg2 tkut xssuai kan..skrg ayu xpakai pencuci pun..nk biar muka ok sndri jp.hehe

♥ sitifarhana ♥ said...

safi rania kot...tapi lain org kan lain selera..hehe

IntaNBerliaN said...

akak guna safi rania gold je.. :-)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...