Monday, September 3, 2012

musim demam dah kembali

sekarang ni dah mula musim demam kan? sana sini orang demam. mungkin faktor cuaca. dah panas panas terik, minum ais bebanyak. hee. *aku ler tuh*. kan dah sakit tekak sekarang ni. dekat rumah pulak sedozen air coke botol besar tu. mauuu tak sedap je minum gulp gulp gulp gulp.


siapa-siapa yang demam tu, get well soon ye. yang tak demam tu pun, take care ye. pipie pun demam la. get well soon untuk dia juga.


p/s : baru je mohon cuti dari khamis sampai sabtu. semoga bos luluskan. pelisss bos. ^__^

16 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cepat2 sihat korang 2 :)

:: Mrs.Eady :: said...

semoga cepat sembuh dik..

♥ Wina ♥ said...

anak² akak pun dah lama jugaklah on-off demam..ni selsema lagi dua² tu huhu..

weee bestnye cuti..nak gi mane tu??

ros_reeza said...

aaa..cuti nak ke mane tu ?...

moga cepat sembuh ye :)

Ikmal said...

Assalam, memang mcm tulah klau cuaca tak menentu pasti ramai yg akan demam...

MamaEma said...

makan biskut raya banyak sgt tu..hehehehe

pinky said...

makan ubat cecepat...karang tak pepasal jer cuti yg nk mintak tu melentuk demam...huhuhu...

yoon da-hyun said...

get enough plenty water :) prevent from dehydration ! heee ~ im following you . hit me back plezzz :) thank you !

Afasz said...

ha' musim demam... kene byk minum air

MAY said...

yeke?musim demam eh???ptt la dr smlm sakit pale..ari nni sakit tekak..

cuti panjang nak kawen ke.. =)

ekinashikin said...

selamat hari raya anis...
nanti email akak address ye..
nak send gift utk anis..
jgn lupa...


ekinashikin@hotmail.com

are_lin@yu said...

cuti nak ke mana anis..hehe..ayu pun dah da selsema lak ni..huhu

ayut said...

demam ke anis...alahai...rehat yer.bos,sila bg anis cuti plsss..hihihi :)

nazirulhazwan~ said...

mohon bos tak luluskan cuti budak ni.hehe

♥ wawawawa ♥ said...

belom demam...tp selseme..

get well soon!

ieda said...

aah dikk
sib baik family akk lum ada yg demam .. harap2 tidak lah
sbb tuu sejak raya akk dah kurangkan ais dirumah ..
suh anak2 minum air masak banyak2 ..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...