Tuesday, September 4, 2012

bilik under construction


weeee. bakal ada bilik sendiri. haha. tak perlu menumpang di bilik orang. tak perlu berkongsi dengan azee. haha. kawasan tu sebenarnya garaj sementara. maka, ambik sikit kawasan, boleh buat bilik. ^__^ walaupun bilik tu paling hujung rumah. huwaa..seram kot hujung-hujung. dah la belakang tu kebun. -___-"


maka, ready-ready lah sedikit bajet untuk membeli segala katil dan almari. azee dah pesan siap-siap, suruh aku keluarkan baju-baju aku dari almari dia. kureng hasam punya adik.


apa yang penting, tak sabar nak decorate bilik sendiri. yeay!!

16 comments:

ros_reeza said...

yeay... dah ada bilik ye... tak sabar ek nak tunggu siap..

ayut said...

wah...meanrik ni..abisla nnt blik berdecorate bagai.hahaha..privacy lebih la nnt dh ada bilik sndri.best2x.. :)

pinky said...

bestnya ada bilik sdiri...akak kat kg pun share bilik...kat sini jer tak..

izan mama mia said...

ada bilik sendiri lg best..boleh deko ikut suka hati kita..hehehhe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amboi cepatnya azee soh kuarkan baju dari almari. hehe

ieda said...

wahh tahniah dik, dah ada bilik sendiri, jaman akk dulu x merasalah sampai ke dah kawinn still share ngan org ekekekke

cik ika said...

untunglah..heheh

SURIA AMANDA said...

bilik kamu nampak lagi besar...

♥ sitifarhana ♥ said...

wahhh..akan ad bilik baru...leh solekkan nanti..hehe

haz said...

wah.. bestnye dh ade blik sendri! part decorate tu yg bestkan!^^ haz lak blik kongsi ngn kakak. hukhuk

izz iizza said...

best tu dpt bilik sendiri..:)

Myra Jay said...

Best nak ada bilik sendiri, boleh decorate ikut citarasa ;)

anie said...

wah ada bilik sendiri da...besh2..nnt da deco2 up kat blog tau..;)

IntaNBerliaN said...

seronok bila dah ada bilik sndiri :-)

Wanieys said...

best la lps ni dh xpyh kongsi bilik :)

Firdaus Ahmad said...

besar skit.. alang2 bilik penganti nanti..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...