Wednesday, September 12, 2012

novel apa yang best ye?

sekarang ni tetiba je terasa macam nak membaca novel. mungkin sebab kebosanan duduk sorang dekat rumah. sunyi kot. ngadap tv, tv dan tv lagi. tak sabar tunggu mak balik jumaat ni. sekurang-kurangnya, bila mak ada, boleh gaduh hari-hari dengan mak. haha.


dah lama sebenarnya aku tak membeli novel ni. sebab tak ada novel RAMLEE AWANG MURSHID yang baru. memang semua novel dia, jadi favourite aku. ^___^


tapi sekarang ni, tak tahu nak beli novel apa. ada suggestion? novel-novel penulis lain haruslah kisah cintan-cintun kan. tapi kalau boleh, memang aku taknak cerita yang melibatkan family tak suka hubungan cinta tu.

23 comments:

MizzTina said...

akak pun dh lama xbeli novel..

Jue a.k.a Ibu 2F said...

kalau tanya jue...
jue mesti jawab....
"siti romizah" sebab cerita dia semuanya best2 ..

pinky said...

akak suka novel alaf 21... lagi2 penulisnya aisya sofea...hehehe...semua novel dia akak ikut...=)

are_lin@yu said...

hih stop start baca novel..tu yg tak tau novel pa yg best lani..hehe

IntaNBerliaN said...

xleh nak suggest sbb akak pun xtau.. hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtau nak suggest apa sbb yui pon lama tak beli novel..

Myra Jay said...

MJ dah lama tak laayn novel, tapi dulu laayn novel cinta cintun, so tak dapaek la nak bagi Idea ;D

syiela said...

nak suggest pun tak tau sebab saya suka novel cinta :)

Saya Disini said...

sy pon dh lma xbc novel

azizah :) said...

wah...bestlah peminat tegar novel..jijah mmg tak beli2 la novel baru..bila ada baru baca..hehe

izan mama mia said...

suka novel ???,,..mama pun suka,..ada selambak belum baca..ish..mood nak baca novel belum mari....mama suka novel cinta keluaran 'kaki novel'...best,..rasa cam baru bercinta n tetiba rasa jatuh cinta sekali lagi kat suami sendiri..hahaaaha...

norhidana said...

akak suke novel tulisan CESB, sbb kebanyakan penulis lama... penulis skrg ni akak tak berapa kenal sgt hehehhe...

lia said...

Mangkuk tingkat... Cter cinta tp x leleh... Cter2 lawak. Cer try...

~didiey~ said...

alamak!nk recommend pown minat kita xsama.didiey lebih suka novel yg ada kisah cinta ckit2,ttg family..rilex n santai ckit...hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak dah lama tak baca novel :)

Haryati Faizal said...

suke baca cerita cintun2 ni...yang santai, skang tgh baca novel "hello mr.perfect"...

Hasrina said...

ouchh dah lama juga tak baca novel. haritu pusing2 mph dan popular pn masih tak tau apa novel nak beli. tunggu suggestion dr pembaca awk jugak la...hik

Wanieys said...

wah anis minat baca novel gak erk :)

ros_reeza said...

ala.. tak leh nak bagi cadangan.. sebab dah lama jugak tak belek novel2 ni...

ct kektus said...

try lah beli novel bumi cinta. penulis dia yg tulis novel ayat2 cinta. bagi kite best sgt. tapi baru baca separuh sebab tebal. :D

pha is said...

saya peminat RAM jugak.. hehehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

serius mmg minat giler ngan RAM
lepas momoy baca novel dia, novel penulis lain dah x nak sentuh

Zie Madini said...

lama dh zie tak baca novel. zie hnya akan bc novel sekiranya sambungan novel laksamana sunan tu ada je...hikhik

berhantu gle trilogi novel tu taw :D

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...