Friday, September 14, 2012

yeayyy...header baru, template baru

morning guys. tempat korang hujan tak malam tadi? rumah aku memang selebat-lebatnya lah. seriously seram. dah la duduk sesorang je. pagi tadi tengok kat dapur dah bertakung air atas lantai. tempias hujan masuk ikut bilik yang tengah under construction tuh. tak sempat mop pun pagi tadi. kelam kabut nak pergi kerja. -___-"


perasan tak blog ni dah lain? header baru. template pun baru. suke!!! gigih semalam, lepas lunch hour, buat header. lepas tu godek-godek kod html. memang naik berpinar-pinar mata. sampai lah tepat pukul 5, baru siap. itu pun sebenarnya ada lagi yang tak siap. hari ni lah nak sambung. nasib baik tengah tak ada tender kena isi. yeay! jom berjimba..^__^


p/s : okay tak template baru ni? berat tak nak loading?



34 comments:

MizzTina said...

cntik.. merah menyala..

nanieybarnieylurviey said...

cntik!!!!!!!!!
gd morning anis :)

Lya Colours said...

template baru cantik ! macam baju kain cotton comey

B.e.e.n.a. said...

Suka border titik-titik yang kat tepi tu:)

Cik Puan Izan✿ said...

buat sendiri yer... pandainya dia... lps ni boleh buat tutorial :)

:: Mrs.Eady :: said...

yeayy..cantikkk :)

pinky said...

cantik...blh tempah tak anis??

pha is said...

dah lawa dah ni.. hehe

Zalin Mansor said...

ctk template n header..:)

Cik Saila said...

hujannn..sampai terjaga cari selimut..haha..terbukti ganas disitu..haha :D akak xpandai la nk buat header..bosan kan header akak..huhuhu!

AnneRaini said...

rajinnye die godek2...okaylah ni..

Nur Hafizah Hussain said...

wah...templat baru... pandai anis wat..ehehe

ros_reeza said...

ok :) cantik la....

Ros tak pandai buat header.. sebenarnya tak rajin nak buat .. hihihi

lia said...

Okeh jer loading... And sgt lawo la header...

Haryati Faizal said...

ala...tomeinye... blog dia...suke, sbb simple je...

~AmyLiana86~ said...

nice header n template.. =)

CikMai said...

comel design ni! mai sukeee...

Hasrina said...

wauuu weee...ok je tak berat sangat pun

MamaEma said...

cantik berwajah baru

Atiqah Wadiah said...

suka..putih dan suci giteww..siap ada bunga2..ngeee :)

Nizam Ijam said...

cantik template nie :)

Zie Madini said...

zie open, ok je loading :) lawa ur new header n template. zie gak yg berkurun guna template yg sama. haha

Nurul Akmal said...

cantik.. :)

Wanieys said...

wah masuk2 jer dh lain....pandai anis edit...cantik :)

izan mama mia said...

ringan !!..comel..

Lyaa Suriany said...

banyak entri kite trlps
busy nya psl...

bkk bkk je header baru
hehe
comelll

nuyui a.k.a miss YUI said...

xberat dear..sgt ok..comel header..ayu gituuu..hihi

♥ wawawawa ♥ said...

background nice!

CikZaitul said...

xberat pun , senang je nak bukak.

bukak tuup bukak balik , tutup balikk..

haa..senang kannn..
ekekeekek

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

memang kalau nak melayan kod, memang boleh pening sampai berdenyut2 kepale...
hehe anyway, cantik... ^^

MamaEma said...

cantik...

loading ok

IntaNBerliaN said...

pndainya anis buat heADER..

xberat pun :-)

IntaNBerliaN said...

pndainya anis buat heADER..

xberat pun :-)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak berat pun, sekali klik terus keluar :)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...