Tuesday, September 11, 2012

tukar blogger interface lama semula


fine. tadi semangat jek tukar blogger interface lama. sebab? sebab blogger interface baru ni payah kalau pakai handphone. almaklumlah, handphone tak canggih manggih. hihi. nak update entry pun tak boleh. nyampahhhh! -___-"


tapiiiii.. bila dah tukar yang lama. tetibe pulak tak boleh upload gambar. why? penat tau doploh kali try. sia-sia je try sampai doploh kali. tak boleh jugak. last sekali, fed up. tukar balik interface baru. hahaha. sia-sia jek semangat tadi.


p/s : perghhh..panas sungguh cuaca dekat luar. berpeluh-peluh walaupun keluar sekejap je.

12 comments:

IntaNBerliaN said...

akak dr dulu guna yg lama... xreti nk guna yg baru + mls nk godek2.. hehee

Anisa Hang Tuah said...

yang lama lagi best kott

QasehnyaRania said...

suka guna yg lama dari yg baru..senang keje cikit..hehe

Kesuma Angsana said...

masalah juga tu hehe

are_lin@yu said...

wahh lh tkar ka.cmna tu?

Azerawati Aziz said...

Assalamualaikum...

Kenalah exporer sistem interface baru gamaknya kan...ahaks :-)

Da follow sini...meh le join Giveaway azera ye...TQ

www.azerawati.com

KY said...

KY pun memang guna yg lama lg..lebih mudah dan selesa

Zie Madini said...

blogger interface lama gak yg friendly user, kan? x suka lh dgn yg baru tu. tak reti

lia said...

Skng da teror pakai yg baru... He3

Arham Md Ali said...

Saya pun jarang pergi dekat blogger dashboard, maybe nampak lagi modern tapi tak sefriendly dulu.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bagi akak yang lama lagi senang nak tengok :)

ct kektus said...

hehee. kan penat je sampai doploh kali try.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...