Tuesday, September 11, 2012

dapat hadiah tupperware

haru khamis lepas kan aku cuti. tetiba dapat call dari nombor area sungai besar. rupanya dari pejabat sebelah office aku ni. rupanya bungkusan aku sampai dekat office diorang. -___-" dulu dah sekali dah posmen salah hantar. ni lagi sekali. bila tengok alamat, betul dah. tak salah alamat tu. -___-"


hadiah ni hadiah aku menang giveaway blog my alia.com dulu.


 tupperware oren.


 dalam dia siap ada isi lagi.


haa..ni la isi dia. lemon blackcurrent cake. ^__^


terima kasih kak zuhaini.. ^__^

23 comments:

MAY said...

BESTNYE MENANG GA..

Wanieys said...

wah bestnyer anis...tahniah tau^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

rezeki tu..hihi.

norhidana said...

beruntungnya... murah rezeki dik...

Cik Puan Izan✿ said...

salam kenal..sis follow blog ni... untunglaa dpt hadiah tupperware :)

MamaEma said...

tahniah...

MizzTina said...

buat kek tu, pastu bg akak ye..

pinky said...

hehehe....saja jer posmen...dengki...=P

izan mama mia said...

ingat tapawe kosong..ada isi laa..sedap ker..huhuh...posmen tu pening sbb tu sll salah htr surat...kot laa hahaah

Kakzakie said...

Rezeki datang tanpa dijangka anis. Tahniah dari kakak.

KY said...

wahh..bestnya, nanti buat kek tu, jangan lupa KY sikit kkk...

Cik Saila said...

tupperware sentiasa di hati kan?kan?kan? :D

QasehnyaRania said...

tahniah..
boleh la buat koleksi lepas i kan=)

~AmyLiana86~ said...

wah bestnyer..tahniah anis.. =)

are_lin@yu said...

wahh beznyadapat hadiah..thniah anis ;-)

merahitujambu said...

boleh buat cake sedap2..bg sy rasa..XD

ieda said...

bestnyaa dpt adiah tapaware ..
banyak kegunaannya tuu

tahniah dik ;)

NUR said...

BESTNYA DAPAT HADIAH.. Kek lagi tu.. Sedapnye.. Tgh2 hari ni bikin lapar terliur lak.. Hehe

Atiqah Wadiah said...

nnt dh buat kek tu,jgn lupa org di sini ya :P

IntaNBerliaN said...

bestnya... tahniah :-)

Zie Madini said...

wahhh...siap berisi lg rupanya hadiah tupperware tu ek. tupperware tuee...mahal :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rezeki2 :)

Madam Tupperware said...

Assallammualaikum!

Tahniah menang Tupperware.
Saya sedang buat clearance Tupperware,

http://madamtupperware.blogspot.com/2012/09/clearance-clearance-clearance.html

jemput lawati blog saya ye :)
Terima kasih!

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...