Saturday, September 15, 2012

berjam-jam di kedai buku

hari tu dah menyatakan keinginan yang membuak-buak untuk beli novel. sempat lah jugak hari tu jejak kaki kat kedai buku. ohhhh. sungai besar ni tak ada kedai buku yang besar. -____-" setakat kedai buku kecik-kecik sahaja. buku pun tak lah terlalu banyak pilihan macam mph tu...huwaa...rindu pulak nak pergi mph.


tapi.... lama punya lama aku kat kedai buku tu, last last, keluar dengan tangan kosong. ahhh...pening! tak tahu nak beli novel apa. kalau novel cinta, semua tajuk lebih kurang. sinopsis pun lebih kurang. memang payah nak buat pilihan. 



novel bahlut karya faisal tehrani


aku ada jugak belek-belek buku atas ni. novel bahlut. aku baca sinopsis dia, kisah pasal orang asli. macam best je. aku kan suka cerita lain dari yang lain. ^__^  lagipun, sejak aku baca novel tunggu teduh dulu karya faisal tehrani ni, aku suka pulak karya dia. gaya penulisan dia memang best. pernah dapat anugerah karyawan sastera kot. so, anyone pernah baca novel atas ni? 




17 comments:

adyna said...

tu la kt sg besar bukan ada kedai buku yg besar ..akak selalu kalu buku cari kat pustaka an nur..kalu majalah kedai mamak or apek kat jalan area pej post n bank ;)

mph mmh best tp bile tahun nak buka kat cnie hehehe..

g kuala selangor la anis..kedai buku sinar baru buka..best gak :)

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Michelle Hopell said...

nie betol , sama ngan michelle~
masok kedai buku tengok novel. tengok ni mcm ok then tengok 1 lg ok jugak. aihh mana nak pilih.. then lama2 1 pun takde. hehehe~

Haryati Faizal said...

tak pernah bacalah novel dia....mungkin 1 ari nanti akan baca novel dia...

nanieybarnieylurviey said...

Tak pernah baca. :)
Alamak sama la.. Kadang masuk kedai buku punye la lama da pegang banyak da last2 keluar tak beli apa2. Tp melekat berjam2 kt dlm. MPH mmg best lepak kt situ.. Byk buku :)
Have a great weekend Anis

♥ sitifarhana ♥ said...

wah2..kaki novel ea?nak join..hehe

haz said...

eh eh.. blog berwajah bru laa.. hihi

suka bce novel eh? haz x ske sgt..
>.<'

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok,xpernh bc..hihi/

Tihara said...

femes kan dia ni..yang karipap2 cinta tu karya dia jugak kan..

♥ wawawawa ♥ said...

wahh..boleh try laa pasni beli novel nei hehe

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

OE tak pernah lagi baca novel karya dia... kalau best, bolehlah OE cari. hehe ^^

Cik Saila said...

faisal tehrani?? akak bc tulisan dia ms akak sekolah dulu je..huhuhu..lamanya xbaca novel berilmiah ni.. Kisah org asli ke anis? mcm best je.. bila la akak nk start membaca ni eh..haihhh..huhuhu

MamaEma said...

tak ada novel pun kat rumah

Arina Shamsul said...

Saya pun dulu penggila novel dear,tapi kini penggila blog..hahaha

IntaNBerliaN said...

novel ni akak xpnh bc pun..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

oo novel ni.. akak lagi la tak pernah baca. hihi

lynndamya said...

Salam..wahh cantik betul cover novel tu :D tp sy kurang minat bace novel2 cinta ni, skang sy suka novel FIXI je..misteri2 gitu...dan owh ya, tahniah kita bukan psiko! haha :D

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...