Thursday, December 6, 2012

beli novel 9 nyawa second hand

sekarang ni tengah buat collection novel ramlee awang murshid.
sebab sebelum ni banyak baca novel my sis je.
sebab novel-novel beliau sangat best, harus lah kena ada koleksi sendiri kan.
nanti-nanti 5 tahun akan datang, boleh lah ulang baca semula.
^___^


hari tu, kebetulan bukak facebook, 
jumpa someone yang nak let go novel-novel beliau.
sekali tengok, ada novel ramlee awang murshid, 9 nyawa.
hoyehhhhh!.
suka sangat even dah pernah baca time dekat U dulu.
tapi dah lama, lupa dah cerita dia macam mana.


harga pulak just RM10.
dia siap datang hantar dekat office tu.
senang gilos.
condition novel pulak, 100% like new!!!


 see. macam baru je kan.


tengok macam tak pernah dibaca je lagi.
sangat puas hati.
^___^


21 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

mesti owner sebelum ni jaga betul2 buku ni :)

Mimie said...

akak dh bce best

are_lin@yu said...

mmg nmpk bru lah anis ;-)

Miza Yusof said...

tak pernah baca lagi novel ni. best tak ? kalau best nak beli jugaklah :)

Hazmin Hamudin said...

Dah ada banyak ke koleksi RAM ni? Hehe.. Boleh la pinjam nanti :)

❤~Emma Abduh~❤ said...

waaa...sis mmg suka baca novel erk???mcm tajuk novel hantu ja?hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

haah la.nmpk bru sgt..

Azzah said...

penah baca cite ni tapi lupa dah lupa jln cite dia..

Misz Mieza said...

Wah! Untunglah dapat beli 2nd hand novel murah & elok cani.. Kalau MM tau mesti MM pun beli skali..

nik ros said...

kwn U dulu suka kumpul novel ramlee awang murshid ni. novel seram kan.so nik tak minat sgt nak baca..hehe

Cik Aini said...

wah..peminat novel eh..
sama lah kita :)
kalo dah beli tu siap balut lagi sbb syg.hehe

Farah Waheda Wahid said...

sangat berbaloi dengan harga 10 hinggit tu adik... ^_^

Haryati Faizal said...

sgt2 berbaloi anis...

izan mama mia said...

wah baguslah tu..walau 2hand nampak masih baru..

izzah said...

lama dah xmenjebakkan diri baca novel ni...huhu...sejak2 kawen rasanyer..aduhai...rindu plk rasa nk baca novel...

adyna said...

Hehehehe macam akak baca buku elok2 pastu jual..

Nasi akak dapat skol dr Ismail tebuk Pulai

ct kektus said...

novel RAM mmg best ! :D

norhidana miswan said...

dh abis baca lum? RAM antara penulis awal2 yg akak kumpul hasil tulisan nyer... dr cte yg tombiruo tuh dr awal2 dulu akak ada sume... antara novelis lelaki yg best sgt

miz ruha said...

tak baca lagi novel 9 nyawa ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nampak baru lg la anis...akak dh baca novel ni

Anonymous said...

Good day! This is my first visit to your blog! We
are a team of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.
Your blog provided us useful information to work on.
You have done a extraordinary job!
My webpage : causes of stretch marks

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...