Friday, December 7, 2012

DIY - decorating photo album cover



ni album raya hari tu.
terasa macam bosan je corak asal tu.
dengan tak ada kerjanya, gigih aku balut lain.
memang tak ada kerja.
-___-"

 

tadaaaa. siap balut dah.
simple decoration dekat front cover tu.
nampak sangat malasnya. 
 tema merah hitam sebab raya hari tu kan kitorang tema merah hitam.
heeeee.

 

ni pulak bahagian tepi.
siap tulis RAYA 2012 kat tepi tu sebab senang kan.
kalau letak kat rak, tarik je ikut tajuk album tu.
tak payah susah-susah tarik satu-satu.
siap balut plastik sebab kang rosak kang, naya je.


26 comments:

Huda said...

Wah rajinnya...cantik sangat!!!

~didiey~ said...

lawa! simple aje :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai kreatif sggh ni..

Hazmin Hamudin said...

Wah... Rajinnya... Kreatif pulak tu..

ct kektus said...

rajinnya dia. hehe :D

eLL said...

rajin
kreatif
rajin
rajin
rajin

Haryati Faizal said...

rajinnya dia balut...klu akak..takde ms nak buat hihi

IntaNBerliaN said...

tingat zaman sek dulu wat camni :-)

MizzTina said...

rajinnya awk..hasilnya pun cntik.. klu akak yg mls ni, mmg xterbuatnya la..

Cik Que said...

kreatif...^_^

Cik Syida said...

eh.. kte tak pernah terfikir.. gud job anis.. hehehe.. :D

nik ros said...

cantik dan rajin tol
sis dah lama tak ade album raya.malas nak pi cuci gambarnya :)

izan mama mia said...

rajinnyer anis

Cik Aini said...

wah..
rajinnya dia siap balut2 bagai..
trs nmpk comeii kan :)

ros_reeza said...

Rajinnya Anis :)
cantik...

miz ruha said...

rajinnya dia... :)

Misz Mieza said...

Rajin anis.. Kalau MM mmg idok ler nak merajinkan diri macam ni.. Hehehe..

Eh, kaler merah ke ? Nampak dalam gambar macam kaler oren.. =)

wahida said...

wah rajin nya ko anis...respek lah...

comel lak tu album tu...

AnneRaini said...

rajinnye membalut album..tak terfikir pulak akak..haha

ayut said...

smpat jgk nk mendeco yer...rajin2x.. :)

taty nadiah said...

macam mana buat ny, waa. simple but nice. sukaa

cik nana said...

simple tapi comel ! rajinnn :)

miza yusof said...

cantik :)
rajinnya anis :)
miza nak jugak, boleh ? heheh

Farah Waheda Wahid said...

anis...rajinnya adik akak yang sowang nih... tapi memang anis ada seni lah... ^_^ ikhlas tau...

Dayana Bahar said...

kreatifnyer,,,..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rajin n kretip la anis ni

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...