Tuesday, December 4, 2012

hadiah vector dari cikgu ma ^__^

hari tu aku ada join teka-teka vector dekat blog cikgu ma.
tak sangka bertuah jugak diri ni.
maka, cikgu ma dengan baik hatinya lukiskan aku vector.
hoyehhhh!


tadaaaa...


 haaa...ni lah hasil cikgu ma.



ni pulak gambar asal...
wow. kagum kot.
bukan senang nak lukis vector ni.
aku pernah cuba.
tapi gambar budak kecik je aku boleh buat.
hahaha.


apa pun, thanks a lot cikgu ma...


25 comments:

MizzTina said...

cntik la..

nuyui a.k.a miss YUI said...

cun2.. sebijik..hihi..

done australia =)

licha liza said...

lukis vector ni guna apa dear??. teringin nk belaja :)

Cik Syida said...

cantiklaaaa.. sebijik!!! :D

KAgum...

are_lin@yu said...

comey nya anis..gram tgk ;-)

izan mama mia said...

cantik..nampak seiras

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah anis sebiji la hehehe.....tahniah

nanieybarnieylurviey said...

cntik la vector ni.. nani xthu nk buat mcm mne.. complicated je..

nik ros said...

kagum la.mmg sama la :)

mia izzati said...

cantikk la cikguma ma buat..tengok blog dia pon sejukkk je mate nengokk..

♥ wawawawa ♥ said...

bestnye! same plak tu!

♥ Wina ♥ said...

wahhh cantik!

pinky said...

comellh anis...kalu anis blh lukis mcm ni jgk let me know ya...akak nk tempah...=)

Mimie said...

wah nice

Kakzakie said...

Cintilah anis. Cikgu Ma memang macam dah expert membuat vector...

Dayana Bahar said...

akak lagilah tak tau apa kbnda vector tu hehe

Haryati Faizal said...

cantiknye nis vector tuu....

ayut said...

wah...dpt free vector...best2x..cikgu Maa nk gak blh??huhuhu

Anisa Hang Tuah said...

Cute baby!

Masya said...

tahniah...
ala lalalala... makin berisi pipi senang hati yer...

miz ruha said...

wah... cantik vector anis.. ^_^

محمد رازيق said...

wah. ni nak mintak kak ma buatkan juga. hehe

Myra Jay said...

Wowww, memang cantik :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sama la anis.. :)

IntaNBerliaN said...

pandainya.... menjadilah

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...