Saturday, December 8, 2012

family day lagi! yeay!

esok, bersamaan hari ahad, family kitorang akan buat family day lagi. ni kali ketiga diadakan. dan alhamdulillah, tahun ni penyertaan bertambah. sukaaaa kooo. tak sia-sia buat kertas kerja, pos dekat adik beradik abah yang jauh-jauh.


kalau sebelum ni petang je, tapi tahun ni up sikit dari pagi sampai malam. tapi malam tu just penyampaian hadiah je. bukan selalu kan. alang-alang dah buat, pulun kasi habis. acara sukaneka pun haruslah bertambah. baru lah meriah. barulah berbaloi yang jauh-jauh tu datang balik kampung.


sooo..petang ni nak siapkan persiapan padang. eh! padang lah sangat. buat kat depan rumah embah je ponn. hihi. tak sabar nak tunggu esok. ^__^



25 comments:

QasehnyaRania said...

norning:D
wah,...bestnya :D

aimaniman said...

Tentu best kan kalau sepakat..
Ini, time raya pun susah nak jumpa, lagilah plak kalau sesaja bercuti utk berkumpul ramai2, masing2 ada komitmen masing2...
Untung kalau ada keluarga yg sepakat cam ni...

Kakzakie said...

Belum majlis kakak dah dapat bayangkan punya happening anis. lagi ramai yg dtg lagi best:)

Azzah said...

wah bestnya..mesti meriah

Zura Zue said...

sepakat sumenye...

Dayana Bahar said...

selamat berhari keluarga laa ye

izan mama mia said...

wah nnt jgn lupa up entry ngan gambar yer tentu meriah

nik ros said...

seronoknya
mesti meriah ni :)

jaakechik said...

owhh bestnya nak wat family day..mesti sonok kan kumpul ramai2...hihi.

Nizam Ijam said...

hehhee.. sronok dapat luang masa dengan family :)

saya dah update :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kompom meriah tu anis hehe

Tihara said...

as salam

bestnya, wat family day..tp meletihkan kan :)

Hazmin Hamudin said...

Kalau bercuti jalan jauh2 mesti lagi meriah tu.

Cikgu Ma said...

waa..bestnya family day...

lieyalatif said...

wahhh mesti best..rajin korang buat family day..bagus ni ..eratkan silaturahim kan...amik gambar byk2 tau...nak tgk...sure ade BBQ gak tu kan....

MizzTina said...

bestnya..akak dh lama xbuat family day..

HeNRieTTa JoSe said...

famly day? bestnye....t up kan citernye sini yea....

wahida said...

wow, gerenti happening ni...tak sabar nak tunggu ko up n3...

Rara Nasiha said...

bestnya family day. benda-benda macam ni boleh buat kita lepas rindu pada yang jauh. :)

Deq's Qienz said...

best la..hapi holiday ya

AnneRaini said...

bestnye ada family day..family akak dah bertahun ckp nak buat tp tak jadi2pun..byk sgt kepala..susah.

Mimie said...

bestnye berfamily day

mia izzati said...

nanti leh tepek gambar byk2 kat sini..

Cinta Misteri said...

Seronoknya. Nak2 bila pupu papat bekumpul, borak tk hengat dunia.

ayut said...

menarik...dpt kumpul sedara mara..mmg best!

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...