Saturday, April 9, 2011

holiday - jogjakarta - episod 6 - candi prambanan

sambungan daripada episod 5..


aku tak dapat nak jalan-jalan dekat candi ni.. tak dapat nak melawat masuk.. sebab aku period pain.. T.T


ambik la gambar sikit sebagai kenangan


semua khusyuk beli key chain dari pakcik tu.. satu 2000rp. ramai yang beli sebab terasa murah.. lebih kurang 70sen je satu..

sekali keluar pagar.. ambik kau.. satu 1000rp. je.. tertipu kami..

yang bestnya dekat prambanan ni, dekat luar pagar tu banyak sangat gerai-gerai orang jual.. macam-macam ada. dari pakaian, beg, aksesori, sampai ke perhiasan rumah and pedang pun ada.. murah-murah semuanya.. yang penting, kena pandai tawar.. kita pelancong, mesti harga dorang letak agak mahal sikit.

tapi sebab period pain aku, aku tak dapat shopping dekat situ.. rugiiiiiiiiii.. T.T

3 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

bestnyerrr jalan2..x penah smpai sini lagi..
indon baru smpai jakarta & bandung je..

kalau pegi sini harus sawan kot huhu~

nur anis said...

pinky momma : huhu..harus sawan sangat.. banyak sangat barang yang murah-murah..rambang mata habis.. ^_^

Nava Kishnan said...

its a great place to have a relaxed holiday.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...