Tuesday, April 3, 2012

akibat period pain

disebabkan period pain yang agak keterlaluan semalam,
sampai nyaris pengsan dekat office semalam,
akhirnya aku apply mc.
nasib baik adik bujangku ada dekat rumah.
boleh suruh dia ambik aku dekat pejabat.
tak larat nak drive sendiri kan.
maka, bersenang lenang di rumah selepas dapat mc.


so, hari ni dah kembali ke pejabat.
dengan kesihatan yang baik.
mujarab jugak ubat doktor bagi semalam.
^___^

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah kalau dah ok dear..

Aine Ainun said...

Kira serius la anis sampai nk pengsan. Tringat kwan akak masa sekolah, sampai tertonggeng mnahan sakit...

Kakzakie said...

Anis macam anak sulung kakak. Pernah pitam dalam kelas hingga kena admit di hospital 2 hari. Kena jaga pemakanan especially bila agak-agak lagi seminggu nak mens tak mahu makan yg tajam-tajam itu yg kakak ajar anak kakak... minum air kena lebih juga.

Norzie hany said...

Kesiannya Anis...sampai pengsan.Tak pernah pulak sis rasa mcm ni...apapun Alhamdulillah dah sihat.

norhidana said...

sian nyer... seksa betul kalu yg ada period pain nni kan...

nsb lah dh sihat yek arini...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak pernah rasa period pain, dengar kawan2 kena period pain sampai guling2. tapi saya pernah rasa nak pengsan sebab tak makan nasi. hehe.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...