Tuesday, April 3, 2012

hadiah untuk ayah

hari khamis ni, birthday abah.
haruslah celebrate kan.
tapi tidak lah sampai buat party.
just celebrate 1 family je.


dan harus juga beli hadiah.
tapi setiap kali nak beli hadiah,
mesti pening.
serious tak tahu nak bagi apa.


any suggestion?

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

set wallet sekali tali pinggang

pakaian

perfume

sejadah

* dah mcm list hantaran..hihi.

misshannajr said...

beli belt..hehe tak pun purse or neck tie..memang ssh nak pilih hadiah tuk lelaki

Kakzakie said...

Betul anis... kami setiap tahun adik-beradik mesti call each other bimbang terbeli benda sama... lagi pula org tua dah ramai anak-cucu-menantu memang payah nak beli hadiah...

nur anis said...

@nuyui a.k.a miss YUI

memang macam list hantaran ni..huhu..belt tu cam best je..

nur anis said...

@misshannajr

tie memang ayah saya tak pakai..huhu..belt tu cam best..

nur anis said...

@Kakzakie

itulah kan..berebut nak pilih hadiah..huhu

teha said...

belikan baju.. bole ayah pakai sokmo :) hee

Nurul Husna Mohd Hassan said...

jam tangan :)

nanakimie said...

wallet:) tp bju pun ok..hee....

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...