Wednesday, April 4, 2012

game bus driver


dalam banyak-banyak game yang dah di download semalam,
tertawan pulak dengan game bus driver ni.
konsep dia sama macam game crazy taxi.
ambik penumpang, hantar penumpang.


tapi...game ni kena ikut rules memandu betul-betul tau.
kena bagi signal.
kena berhenti kat traffic light.
tak boleh berhenti mengejut.
tengok side mirror.
kalau salah, kena penalty.
so, harus memandu secara berhemah.


syok jugak main game ni.
^__^

14 comments:

Norzie hany said...

Mcm best aje game ni.

*SiRibenMerah said...

wahhh.. main game pulak.. adoi..x sempat nk main game...hehehe :)

CIK MAY said...

wah..xde kje ek smp blh maen game??hehe..xpe.nnt da bz tak ley maen da kan..CM lame da tak main game ni haa..

norhidana said...

bestnyer... akak ni sejak gune n8 tak reti nk dl2 game mcm dulu.... leceh lah sume nk kene amik kt nokia ovi suite... leceh tul....

kadang tu tingin gk nk main game cam dulu2

mizzkechique said...

<---- dh xaddict dgn mana² game.. hehe

noor said...

best yer...kak nor pun tgh gila main game chicken lompat sana sini best heheheh

Kakzakie said...

Anis... kakak dah malas nak layan game-gama dah.. tapi kalau anak kakak yg 8 tahun tu tak berhenti kalau tak disuruh berhenti...

Ct Mawa said...

wah..syiok nya..boleh b'latih jd pemandu b'hemah

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

dalam game pun ada rules. hehe.
boleh pulak macam tu. ^^

ejulz said...

haha.. cam best je game ni.. hehe

Rtp Farra Arisha said...

me not likey playing games excluding indoor games like scrabble, monopoly, etc. hehehe

AMALINA YAAKUB said...

nak main gak.. download dkat mna?

Aine Ainun said...

Macam best je, bagi la link akak nak download gak...
Ehehhehehehehehehhe

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

ish ish ish

zaman pakcik main game dah belalu anak anak oiii

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...