Monday, April 2, 2012

mood yang menghilang

ohhh period.
seriously tak suka bila sampai waktu period.
mood hilang entah ke mana.
nak buat apa-apa semua rasa tak ada mood je.
selera makan pun hilang jugak.
nak minum pun malas je.
kalau selalu sebotol air sampai tak cukup, tapi kalau time sekarang ni nak minum seteguk air pun malas.


kalau datang sakit dia memang lagi tak best lah kan.
rasa nak berbaring-baringan saje.


tak sabar nak tunggu lagi 3 atau 4 hari.
baru boleh kembali ke mood asal.
-___-"


yang penting, berblog harus digagahkan juga.

13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,sbr jela ea anis..

eyryn said...

hehe, sabar laa..
tapi, ryn tak pernah lagi kene period pain :)

lynn kamarul said...

biasa la tu.... sakit bulanan org pompuan. mama lynn ni lak br dpt jangkitan tongsil.. rasa x bmaya je badan ni

Kakzakie said...

Ada yg jenis ok tapi ada yg tidak.
Macam anak kakak sampai kata boleh tak kalau kita tak nak...huhu

norhidana said...

sbr n rehat banyak...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya pun sama jadik malas.hehe.

syafiqakarim said...

hahahha nikmat gila time period kan?
haha sabar sabar.
cepat2 habis ye.bole jalan2 masjid india.hahaha

CIK MAY said...

sabar je la ye..mujur Cm takde la sakit sgt mcm tu...hehe...

saffiya_aleesya @ echa said...

bisalah tu kadang2 bila period mmg rasa cam malas je..perubahan hormon jd camtu lerr

Aine Ainun said...

Akak kalo peod pling tak tahan pinggang. Brangin je!

iedchan said...

same la kite peot hehe..tapi sy maintain je..mkn pun byk je..hehe

i folo u..:P

Ckin Kembaq said...

biasa la tu.. ^_^

IntaNBerliaN said...

dulu akak sblm kawen.. bila period mesti skt perut.. tp dh kawen.. dh xda sakit.. mybe dh berubh hormon kot :-)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...