Friday, April 6, 2012

penghabisan voucher buku

31 mac hari tu pergi teman adik bongsu menghabiskan voucher buku dia yang tinggal RM100 tu.
tanya kat tokey kedai buku tu, dia kata hari tu adalah hari last.
sebab dia tak dapat apa-apa notis dari pihak bank tentang lanjutan tempoh tamat tu.


maka bila dengan ketidak tahuan mahu membeli apa,
maka kitorang sepakat membeli ini.

-
-
-
-
-

kami sepakat membeli papan carrom ni.
harga dia RM85.
balance dia tu kitorang beli barang entah hape-hape lagi.


tapi kira okey jugak beli carrom nih.
boleh buat main masa lapang.
^___^

24 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi sakan hbskan vaucher..

norhidana said...

heheheh ok gk kan...jnji boleh dpt benda yg best...
aritu adik akak pn sama... sibuk cari buku novel la apa lah... lst2 beli buku masak tp english nyer... abis sume ada psl pork2

are_lin@yu said...

hehe boleh jugak main kalau boring2 kn..;-)

miszatie said...

aiyooo eli papan carrom dasat nyeww..

hye salam perkenalan..:)

Yana Libra said...

bestlah kan sape yg dapat voucher tu~

Cik Yatt said...

cik yatt suke maen carom..heee..

folo sni

Cik Puan Muda Umi said...

ahaha..ni first time tgk org guna baucer beli papan carrom..kehkehkeh

Uncle Jonni said...

hakhakhak... untunglaaaa... bley main carrom... huhu

Tihara said...

haha..okeh jugaks..rindu lak rasa kat mainan ni..masa kecik2 dlu ske main nih :)

FarhanahAdzlan said...

carrom dulu suka main sekarang dah ada minat lainn..hehe=)

zOeY zAu YaH said...

boleh main bila bosan kan =)

nur anis said...

@nuyui a.k.a miss YUI

sakan habiskan voucher buku orang je nih..hikhik

nur anis said...

@norhidana

takpe..tukarkan pork jadi chicken..hehe

nur anis said...

@are_lin@yu

betul betul..best men carrom nih...

nur anis said...

@miszatie

agak dasat la...tapi dah tak tahu nak beli apa punya pasal..

nur anis said...

@Yana Libra

tau takpe..kita yang tak dapat ni, kena la bodek sape yang ada voucher tu..kehkeh

nur anis said...

@Cik Yatt

kita sama..:)

thanksssss!!

nur anis said...

@Cik Puan Muda Umi

saya pun rasa cam tu jugak..huhu

nur anis said...

@Uncle Jonni

untung sangat..:)

nur anis said...

@Tihara

dulu kecik-kecik pon saya suka main..lepas papan carrom rosak, dah tak pernah main..tu sekarang rindu nak main balik tu..hihi

nur anis said...

@FarhanahAdzlan

ok tu dah ada minat lain..:)

nur anis said...

@zOeY zAu YaH

betul!!!

IntaNBerliaN said...

seronok main lah lps ni.. :-)

Hazwan Basir said...

Kedai tu kt mne nk beli jugak

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...