Thursday, April 5, 2012

link download game

hari tu, ada yang minta link untuk download game bus driver.

tapi seriously aku tak ingat dekat mana aku download game tu.
sebab hari tu pun just try and error.
tapi yang pasti, aku cari game ni semua dekat forum syok org.
and tengok jugal link yang diorang bagi.
selalu aku cari kalau yang bagi link mediafire.
sebab senang and free.
kalau tak ada jugak, aku akan search game tu dekat 4shared.
macam tu lah cara-cara untuk aku download game selama ni.

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

citer pasal dowload..lama x download lagu..

:: Mrs.Eady :: said...

tak minat game laa..huhuuuu..

nanakimie said...

oo,kt syok pon ad gmes eh,hee..bru tau,slu dwld ceta je kt situ:)

ery D cat said...

g je dwload kat myplaycity...free dan best2...byk kategori..:P

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...