Monday, April 16, 2012

kacang kuda dan angin


nih sarapan pagi hari apa ntah.
minggu lepas kalau tak silap.
lupa sudah. almaklumlah, dah memang diri ni seorang pelupa.
-___-"
siap bawak bekal pergi pejabat lagi.


kacang kuda rebus ni memang sedap.
cuma masalahnya, bila makan, memang angin satu badan.
bukan angin satu badan sebab perasaan marah tu tau.
ni angin yang berkumpul dalam badan yang menyebabkan ketidak selesaan.
boleh jugak menyebabkan sakit kepala.


kenapa makanan yang sedap-sedap ni berangin ek.
sudah la aku ni memang tak tahan angin-angin ni.
-___-"

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap tu..kunyah2 tak sedar sh hbs..hihi

Tihara said...

ooo..makan benda ni mmg jadi peluru atom la jawabnya hik3 :D

Rtp Farra Arisha said...

i like this too! like you said earlier, makanan yang sedap selalunya ada keburukannya juga...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

selalu beli kacang ni kt pasar malam.. pastu makan sambil nengok tv.. layannnnn :)

iedchan said...

owh yeke...taktau plak..sy ske kacang kuda ..hehe

norhidana said...

lama lah akak tak lyan kacang rebus nih... mmg sedap tp tak penah la akak angin sampai skt kepala... tp kadang ikut mood gk kot...

Puan Besar Shag Yahaya said...

Kacang kuda ni berangin ek ? Baru tau. Selama ni main telan je. HAHA :D

fieda said...

jarang2 kak fieda mkn kacang ni..

Cik Puan Muda Umi said...

memang sedap kacang ni..selalu mkn kalau pegi pantai..nyumnyum

Amie said...

Assalamualaikum Nur Anis,
salam kenal dari Kak Amie, follow sini ye

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...