Friday, April 20, 2012

tesco card punya pasal

assalamualaikum semua. ^__^


beberapa minggu lepas, semasa singgah tesco, tiba-tiba terasa macam nak buat kad tesco pulak. ye lah, asal nak bayar je mesti cashier tu tanya, "ada tesco card?" bukan bayar pun nak buat kad tu. apa salahnya nak tebalkan wallet kan.


tapi yang geramnya, bila dah buat tesco card tu, masa tu lah tiba-tiba je tak tahu nak shopping apa dalam tesco tu. sebat je lah berus gigi sebatang. hakhak. janji ada benda nak dibeli kan. 


tapi kan.tapi kan. bila nak bayar je, boleh pulak cashier tu diam je tak nak tanya tesco card. "alaaa..baru nak rasmi tesco card.." kecewa sungguh. sambil bisik-bisik dekat adik. "dik..dia tak nak ke tesco card ni..?" sambil sengih-sengih jeling cashier tu. haha. gila buat malu je. dan dan je cashier tu terus tanya tesco card. hahaha.


keluar tesco terasa bahagia sebab dah dapat rasmikan tesco card.


gila malu kan perangai macam ni. -___-"

6 comments:

Syazni SimplyStyle said...

haha..pasni kumpul point byk2..nanti dapat cash coupon :)

::CIK LYNN:: said...

hehe...lawak la...=p xpa, nti p shopping brg umh kt sna...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hik3. dia tak nak tesco card sebab anis beli berus gigi je :).

Tihara said...

best nye ada tesco..kat sini tpt akak takdok :p

Cik Puan Muda Umi said...

haha..lawak la..cashier tu mesti lagi malu,sebab customer yg ckp dlu..hehe..kumpul point byk2 tau..hee

CIK JATT said...

sila la kumpul point banyak2 lepas nih, walaupun beli colgate jer pun lepas nih, hulur jer card tu:)
by the way, sis singgah...

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...