Thursday, May 17, 2012

blog lucah?

assalamualaikum semua..:)



di antara keywords hari ni.


1) cerita main dengan ustazah nurul : kalau nak fikir positif, mungkin budak-budak saje-saje search permainan or game kan. atau mungkin nama ustazah diorang nurul. itu kalau positif la. kalau fikir negatif, mungkin main lain. faham-faham sendiri lah kan.


2) budak tu kena romen : perghhh.. yang ni secara jujur dan telus nya insan tu search. budak mana lah yang di cari tu kan. tapi malangnya, sini bukan tempatnya. hihi.


walau apa pun keywords yang datang ke blog ni, semuanya menyumbang ke traffic blog ni. ikut lah nak serach apa pun. yang penting, benda-benda berunsur lucah tak kan dijumpai di sini. ^__^

13 comments:

Masya said...

hadoillah macam ni pun ade orang google yer.. nauzubillah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,mmg mcm2 akn jumpa..

Masz Sidek said...

heheh... macam2 jer yg di cari...
cerita main dgn ustazah tu kita pk positif jer... dia main kuiz kot, tak pun main sembunyi2....
yg romen tu... mesti hampa rasa hati sbb dicari tak dijumpai... padan muka... ;p

happy blogging... :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

salah masuk rumah tu anis =)

norhidana said...

heheheh... mcm2 je diaorang ni nk search kn

mizzkechique said...

amboi..amboi..

Ct Mawa said...

lol..nampak sangat yang search melayu kan??*sigh*

CikAnyss' :O said...

haha , cemana leh dapat back link , kihkih ..



hit me back if you dont mind ;) tq
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/05/candy-doll-lipgloss-in-strawberry-milk.html

fieda said...

main2 kat google dah termasuk kat sini..budak2 nakal la tu..

Elysa Sofia said...

pelik2 keyword dia tu..alahai T_T

Marya Yusof said...

As salam Anis,

Berkarat betul otak org yg google tu...ngeeeeee...

Salam perkenalan :)))

Semoga dapat manfaat bersama :)

Tihara said...

Ya Allah..dashyat kw nih..sabo je la kan

IntaNBerliaN said...

dayst keyword yg dorg cr ni..

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...