Sunday, May 13, 2012

bekerja di hari minggu

salam ahad semua..:)


walaupun semalam dah jeles dengan insan-insan yang cuti semalam. hari ni double triple jeles lagi. sebab sekarang ni aku datang bekerja. gara-gara sebut harga yang kena hantar hari rabu ni, haruslah aku pun kena buat kerja lebih sedikit. 


siap bawak adik lagi datang office. buat teman. tapi bukan selalu pun kena kerja hari minggu ni. kadang-kadang je. yang penting, hujung bulan, claim ot. ^__^

4 comments:

Tihara said...

ot mesti lah berganda2..hari off kan :)

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Errk ... Blom kawin kan? Okla tuuuu ... Cari duit bebyk dulu .. Hehehehe

misshannajr said...

masa kerja mmg la rasa jeles dgn org cuti..tapi masa dapat claim harus la org lain jeles dgn kita hehe..akak pun suka buat OT..yg penting kita kena buat kerja betul2..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kaya la anis bulan ni, leh shopping kain pasang lagi =)

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...