Friday, May 18, 2012

'Giveaway dari Cik Reena Tan'


klik gambar atas ni tau. boleh join sama.
untung-untung dapat voucher penginapan impiana klcc hotel.
perghhh. untung tu.




tapi kena lah komen dulu tentang blog cik reena ni. jujur ni first time datang ke blog cik reena. selamat berkenalan ye cik reena. makan komen pertama kali jejak ke blog cik reena adalah :

1) putih itu menawan. yes! suka tengok blog yang plain, warna simple macam warna putih. terang mata ni nak membaca. 

2) blog senang nak loading. bila blog ringan, maka senang lah nak loading. maka hati pun tak tension nak tunggu lama-lama kan. ^__^

3) senang nak follow. sebab kotak follower tu dekat atas sekali, memang tak payah susah-susah nak cari. terus je follow. ^__^


p/s : maaflah komen basic sahaja. sebab baru kenal dengan blog cik reena ni. dah follow ni, boleh la selalu terjah blog cik reena. ^__^

5 comments:

are_lin@yu said...

gudluck anis ;-)

Puan Kutu said...

wah hadiahnya mabeles tu.semoga ada rezeki anis.gud luck..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

gud luck anis, confirm dapat ni =)

IntaNBerliaN said...

good luck anis..

Cik Reena Tan said...

thanx dear sbb join. :)
all the best ye.

..klik klik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...